Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 18:32, 01 mar 2018

Anda napisał(a)
To znaczy jak? W PSie?

nooo jeśli będzie Ci się chciało i jak będziesz mieć czas oczywiście
Magleska 18:35, 01 mar 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Staram się być na bieżącomacham ja bym brzozy w prawym rogu jako trujkąt dała. W samym rogu jedna potem szerzej dwie i znowu do przodu na przekładkę trzy, zimą by był fajny rysunek z pni, zresztą latem też koniecznie daj jeszcze coś fajnego na środku trawnika, zrób rabatę trwiasto bylinową z jakimś niskim lub szczepionym drzewkiem na środku. Widoków nie przesłoni, a fajnie podzieli ogród

tylko ja chcę prostokątne te rabaty ale jak zacznę przerabiać ,to pewnie jeszcze na żywo będę dostosowywać do własnego widzimisię .....
a z tym fajnym na środku trawnika ,to jak myslisz ? gdzieś na lini rabaty umbrowej ? czy gdzie ? bo na razie to cięzko mi się myśli
Magleska 18:37, 01 mar 2018

Rejzi napisał(a)
Madziu Ty chyba rekord chcesz pobic w planowaniu. Pedzisz jak burza, jeden pomysl lepszy od drugiego hahaha

rekordu to nie pobijam żadnego próbuję dostosować ogród pod siebie i pod zachcianki ema i pod kątem psa .......a zobaczymy jak to w praktyce wyjdzie
Anda 18:57, 01 mar 2018

Magleska napisał(a)

nooo jeśli będzie Ci się chciało i jak będziesz mieć czas oczywiście

Jasne Jak juz bedziesz wiedziec co i jak, i gdzie, to podeslesz mi wieksza fotke na maila najlepiej. Wtedy bede mogla odczytac to co napisalas. Tutaj fotki sa troszke za male

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Magleska 19:03, 01 mar 2018

tak sobie fotki zaczęłam oglądać i pokażę Wam mój pierwszy ogród ,nie wiem jak teraz wygląda ,ale ok. rok po założeniu wyglądał tak
elementy wodne były robione nie przeze mnie

i tak sobie oglądając ,doszłam do wnoisku ,że zawsze za gęsto sadziłam
ciekawe jak teraz tam jest
miłego wieczorku
Magleska 19:05, 01 mar 2018

Anda napisał(a)

Jasne Jak juz bedziesz wiedziec co i jak, i gdzie, to podeslesz mi wieksza fotke na maila najlepiej. Wtedy bede mogla odczytac to co napisalas. Tutaj fotki sa troszke za male

ok trochę porysowałam ,ale jeszcze nie skończyłam .....najbardziej chcę szkielet ustalić ,bo drobizna ,to narazie mniejszy problem ...buziaki
Magleska 19:15, 01 mar 2018

i kolejny migawki z przeszłości
warzywnik z mini sadem

AgataM 19:27, 01 mar 2018

Magleska napisał(a)
tak sobie fotki zaczęłam oglądać i pokażę Wam mój pierwszy ogród ,nie wiem jak teraz wygląda ,ale ok. rok po założeniu wyglądał tak
elementy wodne były robione nie przeze mnie

Masz głowę pełną pomysłów i na pewno stworzysz swój wymarzony ogród. Musisz tylko wiedzieć jakie będą główne elementy ogrodu i wszystko się ułoży.... Pierwszy ogród również przepiękny.... Oczko wodne i jego oprawa również. Trzymam kciuki
Magleska 19:41, 01 mar 2018

i jeszcze trochę historii ...też już nie mój
zawsze skalniak musiał być

i oczywiście misz masz

a tu skarpy kwiatowe mojej Babci -wtedy miała 87 lat,kopała ,sadziła ,plewiła -miłosc do kwiatów mam po niej ....teraz ma 94 i już biedniutka słabiutka dzisiaj ma urodziny ,ale nie da się już z Nią porozmawiać niestety

AnkaK 19:57, 01 mar 2018

200 lat dla babci! Ja zamiłowanie do roślin odziedziczyłam po ukochanej prababci, którą do 80-tki sad o powierzchni 2000 m2 i 1000 m2 warzywnika sama obrabiała! Widzę w tle pomarańczowe lilie, a u mojej babci pomarańczowe smolinosy królowały. Ehhhh, na wspomnienia mnie naszło