tylko ja chcę prostokątne te rabaty ale jak zacznę przerabiać ,to pewnie jeszcze na żywo będę dostosowywać do własnego widzimisię .....
a z tym fajnym na środku trawnika ,to jak myslisz ? gdzieś na lini rabaty umbrowej ? czy gdzie ? bo na razie to cięzko mi się myśli
Jasne Jak juz bedziesz wiedziec co i jak, i gdzie, to podeslesz mi wieksza fotke na maila najlepiej. Wtedy bede mogla odczytac to co napisalas. Tutaj fotki sa troszke za male
tak sobie fotki zaczęłam oglądać i pokażę Wam mój pierwszy ogród ,nie wiem jak teraz wygląda ,ale ok. rok po założeniu wyglądał tak
elementy wodne były robione nie przeze mnie
i tak sobie oglądając ,doszłam do wnoisku ,że zawsze za gęsto sadziłam
ciekawe jak teraz tam jest
miłego wieczorku
i jeszcze trochę historii ...też już nie mój
zawsze skalniak musiał być
i oczywiście misz masz
a tu skarpy kwiatowe mojej Babci -wtedy miała 87 lat,kopała ,sadziła ,plewiła -miłosc do kwiatów mam po niej ....teraz ma 94 i już biedniutka słabiutka dzisiaj ma urodziny ,ale nie da się już z Nią porozmawiać niestety
200 lat dla babci! Ja zamiłowanie do roślin odziedziczyłam po ukochanej prababci, którą do 80-tki sad o powierzchni 2000 m2 i 1000 m2 warzywnika sama obrabiała! Widzę w tle pomarańczowe lilie, a u mojej babci pomarańczowe smolinosy królowały. Ehhhh, na wspomnienia mnie naszło