Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Monia81 20:45, 02 mar 2018

Magleska napisał(a)

Monia
z tym ciurkadełkiem ......nie wiem .....muszę się zastanowić ....może kto wie
dziękuję za komplementy i życzenia

Madzia tak odnośnie ciurkadełka, bo Sylwia pisze o kamieniach na brzozowej, może jakby tak z jednego kamienia woda sobie ciurkała, taki fajny zakątek, szum drzew i wody Ty na hamaczku z książką odprężona
anka_ 22:38, 02 mar 2018

Madzia widziałaś ciurkadełko MałejMi? Cudeńko. Niedużo miejsca zajmuje, cudowny szum wody, raj dla ptaków. A powiem tylko, że w realu wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach.

Szum wody... śpiew ptaków... i zachód słońca z piwkiem w ręku... ach...
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Magleska 11:51, 03 mar 2018

Nowalijka napisał(a)
Uff, nadrobiłam wątek. Oj dzieje się u ciebie. Fajnie, że Ewa służy swoją fachową ręką. Ma ona niesaowity zmysł do tworzenia ogrodów. Masz szczęście że wpadłaś pod jej skrzydełka. Pewnie nie możesz doczekać się wiosny kiedy to wbijesz pierwszą łopatę.... I wcale mnie to nie dziwi... Ja tez juz tęsknię za zakwasami. Faktycznie syna masz starego jag węgiel. Mój za kilka dni kończy 23 wiosenki. A ja czuję się jak osiemnastka... No dobra może rano bolą troche gnaty, ale to prawidła ryczącej czterdziestki ( no dobra - czterdziesto kilkulatki). Pierwszy ogród barrrrdzo mi się podoba i ten pieski w pierwszym ogródku ( z resztą który pies mi się nie podoba). Piękne tam miałaś oczko... A co do planów na ten sezon to trzymam kciuki.

fajnie mam z Ewą wiem
jestem bardzo jej wdzięczna .....trafia w mój gust bardzoooo
dziękuję za tyle komplementów

pewnie jesteśmy w podobnym wieku ....witaj w klubie sks-u

Magleska 11:58, 03 mar 2018

Monia81 napisał(a)

Madzia tak odnośnie ciurkadełka, bo Sylwia pisze o kamieniach na brzozowej, może jakby tak z jednego kamienia woda sobie ciurkała, taki fajny zakątek, szum drzew i wody Ty na hamaczku z książką odprężona

hamaczek z książką powiadasz .....fajnie by było ....ale najpierw trzeba zrobić tak ,żeby można było czasami poleżeć
ciurkadełko przemyślę jeszcze
Magleska 12:04, 03 mar 2018

anka_ napisał(a)
Madzia widziałaś ciurkadełko MałejMi? Cudeńko. Niedużo miejsca zajmuje, cudowny szum wody, raj dla ptaków. A powiem tylko, że w realu wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach.

Szum wody... śpiew ptaków... i zachód słońca z piwkiem w ręku... ach...

właśnie nie widziałam tego ciurkadełka u Małej Mi.....mus poszukać koniecznie
bo mocno mnie zaciekawiłaś

szum wody ,śpiew ptaków ,zachód słońca i winko .....fajnieee pifko też może być ,ale tylko jak upał ....z soczkiem
Anda 12:07, 03 mar 2018

Jak to się mówi? Marzenia sie spełniają Ciurkadelko w kamieniu to też moje marzenie, bardzo dobry pomysł.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
iwka 12:07, 03 mar 2018

znasz wyrozumiały ogród Izy ? jak myślęo hamaku to zawsze jej widzę przed oczami
daszum 12:08, 03 mar 2018

pewnie jesteśmy w podobnym wieku ....witaj w klubie sks-u

Magda, ja sobie wypraszam sks to późniejsza jednostka chorobowa
Magleska 18:20, 03 mar 2018

Anda napisał(a)
Jak to się mówi? Marzenia sie spełniają Ciurkadelko w kamieniu to też moje marzenie, bardzo dobry pomysł.

pomysł dobry ,ale tego sama nie wykonam niestety
mus zacząć oszczędzać ,bo ogród tak jak i dom -to skarbonka bez dna
Magleska 18:20, 03 mar 2018

iwka napisał(a)
znasz wyrozumiały ogród Izy ? jak myślęo hamaku to zawsze jej widzę przed oczami

nie znam.....lecę oglądać dzięki za link