Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Anda 16:28, 01 mar 2018

Brzozy moglyby byc ewentualnie przy tym zywoplociku przy lawkach, ale nie od strony lawek tylko od ogrodu

Tylko nie wiem, czy za duzo slonca nie zabiora
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Wiolka5_7 16:31, 01 mar 2018

Jestem za dereniami w brzozach fajne plany... podglądam
Magleska 16:38, 01 mar 2018

Anda napisał(a)
Brzozy moglyby byc ewentualnie przy tym zywoplociku przy lawkach, ale nie od strony lawek tylko od ogrodu

Tylko nie wiem, czy za duzo slonca nie zabiora

dzięki .....widzisz jak się nie znam ....a już tak zaczęłam rysować
muszę przerysować ponownie

Anda napisał(a)
Roze z brzozami nie. Roze nie lubia byc zalewane. Myslalam, ze w zagajniku brzozowym bedziesz miala zwirek i w zwirku ewentualnie jakies kepki traw, przywrotnika, bodziszka, cos w tym stylu. Takie lekkie

Gdzie bedziesz sadzic derenie? Bo w sumie zamiast tych kepek bylin moglabys tam nieregularnie derenie rozrzucic. Pod dereniami jakies bodziszki ewentualnie. I to wszatko w zwirku

o z dereniami mi się podoba
lecę rysować od nowa
Magleska 16:40, 01 mar 2018

Wiolka5_7 napisał(a)
Jestem za dereniami w brzozach fajne plany... podglądam

podglądaj bo ja nadal błądzę
Anda 16:41, 01 mar 2018

Wez sobie na ten schemat glowny poloz jakis pergamin, nawet kuchenny i maluj nasadzenia na nim, to nie bedziesz musiala na nowo rysowac
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 16:42, 01 mar 2018

No i nie musisz wszystkiego tak pod linijke sadzic, mozesz w taki zygzak, jesli Ci sie podoba
Magleska 16:44, 01 mar 2018

Anda napisał(a)
Wez sobie na ten schemat glowny poloz jakis pergamin, nawet kuchenny i maluj nasadzenia na nim, to nie bedziesz musiala na nowo rysowac

dobry pomysł ale nie mam pergaminu hihi .....tylko blok milimetrowy i zwykły
jak to wszystko narysuję to pomożesz mi tak to fajnie zrobić ,tak jak mi zrobiłaś z przedogródkiem ? plissss
Anda 16:50, 01 mar 2018

To znaczy jak? W PSie?
sylwia_slomc... 18:08, 01 mar 2018

Staram się być na bieżącomacham ja bym brzozy w prawym rogu jako trujkąt dała. W samym rogu jedna potem szerzej dwie i znowu do przodu na przekładkę trzy, zimą by był fajny rysunek z pni, zresztą latem też koniecznie daj jeszcze coś fajnego na środku trawnika, zrób rabatę trwiasto bylinową z jakimś niskim lub szczepionym drzewkiem na środku. Widoków nie przesłoni, a fajnie podzieli ogród
Rejzi 18:16, 01 mar 2018

Madziu Ty chyba rekord chcesz pobic w planowaniu. Pedzisz jak burza, jeden pomysl lepszy od drugiego hahaha