Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

paulina_ns 07:37, 05 mar 2018

Ciurkadełko kusi i mnie tylko jak je wykonać? Muszę koniecznie zdobyć dokształcenie w tej kwestii no i pasowało by znaleźć miejsce
kasja83 13:01, 05 mar 2018

Magleska napisał(a)

sekcje dobre .....wszystkie ......oczywiście oprócz -cicho sza

Ja słyszałam jeszcze o wersji- startość...k...wa starość-ale to w sytuacji, gdy coś Cię boli
Gardenarium 13:04, 05 mar 2018

paulina_ns napisał(a)
Ciurkadełko kusi i mnie tylko jak je wykonać? Muszę koniecznie zdobyć dokształcenie w tej kwestii no i pasowało by znaleźć miejsce

ależ proszę bardzo

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/103-zrodelko-z-kamienia-czyli-bezpieczna-woda-w-ogrodzie

i tutaj

https://www.ogrodowisko.pl/watek/498-wykonanie-zrodelka-z-kamienia

Instagram Ogrodowiska
DorKa 14:19, 05 mar 2018

Dziś pytanie dziś odpowiedź super przydatne informacje .
AngelikaX 14:45, 05 mar 2018

I mnie się gdzieś w ogrodzi marzy ciurkadełko... myślę intensywnie nad nim aby umiejscowić blisko pawilonu... zobaczymy czy się uda
mrokasia 14:53, 05 mar 2018

Nad takim ciurkadełkiem to i ja przemyśliwuję. Podobają mi się takie z donic ceramicznych. Tylko zastanawiałam się nad pompką solarną. bo nie za bardzo mam jak pociągnąć zasilanie...
DorKa 14:55, 05 mar 2018

AngelikaX napisał(a)
I mnie się gdzieś w ogrodzi marzy ciurkadełko... myślę intensywnie nad nim aby umiejscowić blisko pawilonu... zobaczymy czy się uda

A myślałam ,że ideału się nie poprawia Jak jeszcze zrobisz ciurkadełko to w ogóle brak mi słów
AngelikaX 14:57, 05 mar 2018

Ja właśnie z racji, że na dniach elektryk ma ogarnąć prąd w pawilonie ostatnio głośno dewaguję... ale, że czasowo-ogrodowo nie bardzo w najbliższym czasie to tylko kabel każę wyprowadzić, a jak mnie natchnie co i jakie ma być to się zrobi
AngelikaX 14:59, 05 mar 2018

DorKa napisał(a)

A myślałam ,że ideału się nie poprawia Jak jeszcze zrobisz ciurkadełko to w ogóle brak mi słów

Mnie się one bardzo podobają, tylko zawsze zastanawiało mnie na ile chce, a raczej pamięta się aby je włączyć...

ps. Dziękuję, ale wierz mi są miejsca, które musowo trzeba "podciągnąć"
DorKa 15:13, 05 mar 2018

AngelikaX napisał(a)

Mnie się one bardzo podobają, tylko zawsze zastanawiało mnie na ile chce, a raczej pamięta się aby je włączyć...

ps. Dziękuję, ale wierz mi są miejsca, które musowo trzeba "podciągnąć"

nie wierzę a w kwestii użytkowej to też mam takie przemyślenia choć jak już się pamięta to efekt super .