Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 09:56, 30 sty 2019

beata_m napisał(a)
a widoki godne pozazdroszczenia!!!

Dzziękuję uwielbiam je
Wiolka5_7 10:25, 30 sty 2019

Magleska napisał(a)

Wiola
Zawiozłam młodą do szkoły i pojechałam do B ....miałam kupić tylko parę spożywczych drobiazgów ,a tam dziś znowu nowe domowe kwiatki .....no i znowu się skusilam na 4 szt 2 paprotki i jeszcze jakieś 2 inne ,co oczywiście nazwy już nie pamiętam ..... i tak to jest z moją silną wolą
Miłego dnia

Świetnie ja też ostatnio kupiłam 5 sansewierii, ale na te akurat polowałam
Miłego dnia
mrokasia 16:36, 30 sty 2019

Hej Madziulka, strasznie dawno mnie u Ciebie nie było. Nie nadrobię...
Ależ Ty masz kwiatów w domu!!! Ja domowych mam tylko kilka, a i tak mają trudny żywot, zapominam o podlewaniu, najlepiej radzą sobie zamiokulkasy .
Buziaki zostawiam, cmok.
mikina34 10:27, 31 sty 2019

Madzik, mordaski wymiziane, mruczały jak koty

Ja to Ci powiem w tajemnicy, że nic a nic nie mam ręki do kwiatów domowych, te w ogrodzie to mogę całymi dniami przesadzać, dosadzać, doglądać i dopieszczać, a w domu mam jednego aloesa, którego podlewam tylko jak mi się przypomni (czyli raz na miesiąc może) i tak rośnie bidula. Inna rzecz, że nie mam miejsca żeby postawić doniczki, jak jest czas na sianie to wszystkie parapety są zastawione kuwetkami i pojemniczkami wszelkiej maści, ale zawsze czekam z niecierpliwością na czas wyprowadzki rozsad do ogrodu
Tym bardziej podziwiam Twoją kolekcję

kerii 00:32, 01 lut 2019

Gdzie zaglądnę to wszędzie jakieś ruchy i gwarno

Ale masz kolekcję kwiatową pięknąwidzę, że Ty jak nie w ogrodzie to w domu roślinami manewrujesz ja to wstyd się przyznać ale mam aż 5 kwiatków na krzyż z czego trzy to storczyki, jednego grudnika i jakiegoś bluszcza a jeszcze ledwo zipiącą zielistkę w łazience jakoś tak nie mam ręki do kwiatków a jedyne miejsce na oknie gdzie by ewentualnie mogły stać to pies zajmuje. Tak że wolę ogród. I nie mogę się doczekać kiedy ziemia odmarznie, bo niby śniegu nie ma a wszystko zamarznięte, ziemie na rozsady musiałam rozmrażać

Pozdrawiam cieplutko i aby do wiosny
DorKa 08:04, 01 lut 2019

Cześć Kochana, mówisz,że nadrabiasz zaległości Bardzo się cieszę!
Patrzę na Te twoje kominkowe zdjęcie i nie wierze jak to możliwe,że podcas palenia on pozostaje taki czysty ? U mnie tak wygląda tylko wtedy kiedy nie palę To nie fair

co do kfiotkowych zakupów też mam słabą silna wolę Miłego weekendu!
SlonecznyOgrod 12:31, 01 lut 2019

Ale masz widok na te góry fajny, taki najdalszy plan, no super.
Obiektyw zimą trochę wyżej i jest czad!
co to za góry, tam jakis stok widac, na nartach może zjerzdżają.
Kasiolaaa 18:43, 01 lut 2019

Madziuchna moja piekne masz kwiaty w domu niedosc ze na podworku to i w domu blysk i tyle roslinnosci
Magleska 09:42, 03 lut 2019

Wiolka5_7 napisał(a)

Świetnie ja też ostatnio kupiłam 5 sansewierii, ale na te akurat polowałam
Miłego dnia

Te sansewirie też mam i lubię.....rosną sobie pomalutku i wg mnie wymagające nie są
U mnie dziś taka mgła ,że nic nie widać leniwa Niedziela się zapowiada
Magleska 09:43, 03 lut 2019

mrokasia napisał(a)
Hej Madziulka, strasznie dawno mnie u Ciebie nie było. Nie nadrobię...
Ależ Ty masz kwiatów w domu!!! Ja domowych mam tylko kilka, a i tak mają trudny żywot, zapominam o podlewaniu, najlepiej radzą sobie zamiokulkasy .
Buziaki zostawiam, cmok.

Kasiu te domowe kwiatuchy ,to większość nowe nabytki i też zastanawiam się jak długo pożyją ....narazie pamiętam o podlewaniu ,ale jak już wiosna przyjdzie ,to będą miały ciężkie życie .....chyba jakąś kartkę przypominajkę muszę na lodówkę przyczepić
Buziaki