Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

daszum 22:16, 10 kwi 2019

Dawno nie byłam, a tutaj takie zmiany. Ale masz elegancki ogród!! Obrzeża stanowią dopełnienie.
Podziwiam Twoją energię, cóż - młodość ma swoje prawa
Rejzi 22:20, 10 kwi 2019

Cudowne widoczki, nacieszyć oczy przyszłam a tu znowu zmiany
Magleska 22:21, 10 kwi 2019

kerii napisał(a)
A mnie się podobają takie białe te donice, podobną właśnie wczoraj eM córce na balkon robił

Dopatrzyłam się, że już prawie skończone masz obrzeża, fajnie to wygląda jeszcze tylko zielona trawka i super.

A tą szarą farbę jak za ciemna to zmieszaj z białą i sama sobie stopień szarości zrobisz, taki jaki będziesz chciała.

Jola dziękuję

mam za dużo tych kolorów wokół domu ….chcę ujednolicić przestrzeń -czyli 3 kolory wokół domu max czyli szary ,grafit ,dąb …..

obrzeża -powiedzmy połowa już zrobione -oni tylko po południu przychodzą ,bo nie przewidzieli na mnie więcej czasu ,więc nie tak szybko to idzie ...ale mi się nie śpieszy dziś też ich nie było ….mają być jutro po południu -to znowu kawalek zrobią
farbę będę mieszać z białą -najpierw spróbuję pół na pół
Magleska 22:22, 10 kwi 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ale malowac będziesz tylko ławkę czy warzywnik i skrzyneczki też, bo teraz pasuje do nich, a jak pomalujesz sama ławke to nie wiem....
Niezmordowana Jesteś Kobieto

Sylwuś wszystko będę malować -skrzynie ,donice drewniane i ławkę ….

Niezmordowana to Ty jesteś hihi
Magleska 22:24, 10 kwi 2019

Aurelllia napisał(a)
Madziu śliczna ta ławeczka i te donice do niej białe Tulipany zaczynają spektakl Robota wre i już ładnie obrzeża porobione i granice rabatowe wyznaczone

Aurelia dziękuję ….powolutku do przodu ...już młodej obiecałam ,że po Świętach koniec z takim ryciem ...trzeba do zoo pojechać ,ogródki poodwiedzać ,w góry wyjść
Kim 22:26, 10 kwi 2019

Magleska napisał(a)

Dorka ławeczka odgapiona od Effki ..
….jak skończę przeróbki ziemne -zajmę się malowaniem .....i szarość też do mnie bardziej przemawia

dziś mi niesamowicie szła robota -a po nocce jestem ,więc nawet nie myślałam ,że tyle uda mi się zrobić -skończyłam rabatę i całą ziemię z wykopalisk zmieliłam wertykulatorem i podosypywałam przy obrzeżach -w związku z tym... mam masakryczny trawnik -ale mam nadzieję ,że pomieliłam też robale -bo zabiłam ich chyba ze 30

nie wiem czy to pędraki ,czy inne cholerstwo -ale zamierzam jutro zakupić decis i zlać cały ogród nim.....a dziś padam na pysk -dzieci bez obiadu ,matka też ….w domu bałagan

wczoraj panowie znowu kawałek obrzeża położyli ….jutro muszą poprawić ,bo coś im jedna linia krzywo wyszła

Superowoja też jak coś chcę porobić w ogrodzie to dom idzie w odstawkę.dzieciaki głodne z pralki się wysypuje a człowiek leci na twarzno coś za coś
la_estrellita 22:26, 10 kwi 2019

I to wszystko po nocce?
Magleska 22:29, 10 kwi 2019

Nowa12 napisał(a)
Pięknie, estetycznie ci te obrzeża wychodzą. Zieleń trawy, kolory na rabatach i będzie czad. Masz podobną kolorystykę jak ja. Okna - złoty dąb, grafitowy dach i szara i grafitowa kostka. Teraz kupiłam sobie jeszcze szary zestaw meblowy do ogrodu. Donice w mojej wyobraźni pasują albo jasnoszare albo, grafitowe albo w brązie jak okna albo czarne.

Agata dziękuję w imieniu panów ja sama tych obrzeży nie robię ,tylko fachowcy ….to robota dla cierpliwych i umiejących to zrobić ...ja nie umiem -próbowałam i wyszły mi same góry i doliny w każdą stronę ….i pomimo misz-maszu na rabatach ,to lubię takie uporządkowane detale

i też w mojej wyobraźni te donice muszą do czegoś pasować -albo do okien ,albo do bruku ...bo takich ciemnych jak płot i dach to nie chcę ….

Magleska 22:33, 10 kwi 2019

daszum napisał(a)
Dawno nie byłam, a tutaj takie zmiany. Ale masz elegancki ogród!! Obrzeża stanowią dopełnienie.
Podziwiam Twoją energię, cóż - młodość ma swoje prawa

Dziękuję w szczególności za tą młodość od razu mi lat ubyło
Magleska 22:38, 10 kwi 2019

Rejzi napisał(a)
Cudowne widoczki, nacieszyć oczy przyszłam a tu znowu zmiany

a to takie ostatnie szlify -wszystko tym razem wina Asi dwa kwadraty z trawnika mi wymyśliła hihi i mi się pomysł spodobał

w zeszłym sezonie Ewa mi wymyśliła przedogródek i bok - i też ryłam ….a teraz przyszedł czas na rewolucje delikatne z tyłu domu

ogólnie te rewolucje to zasługa dziewczyn i forum ….naogląda się człowiek i później nie może przestać ryć hihi