Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

deszczowymaj 19:06, 05 maj 2020

Madziu

Foty z cudownego ogrodu obejrzałam Klony kochają Cię ..cudne je masz

Pomysł Sylwii na trawy przy podeście ..popieram będzie Super będziesz sobie pływać na pontoniku a Miskancik swym źdźbłem pogilgota Cię

Buziakiiii
ajka 20:33, 05 maj 2020

Przychylam się do pochwał. Cudnie jest. ❤️
Magleska 20:44, 05 maj 2020

Dziewczyny nadrabiam zaległości u Was ....i dziś już chyba u siebie nie dam rady zbiorowo bardzo dziękuję Wam za pochwały jutro postaram się poodpowiadać każdej
nawet fotki znowu jakieś zrobiłam
a teraz lecę dalej do Was
Johanka77 20:58, 05 maj 2020

deszczowymaj napisał(a)

Pomysł Sylwii na trawy przy podeście ..popieram będzie Super będziesz sobie pływać na pontoniku a Miskancik swym źdźbłem pogilgota Cię

Buziakiiii

O to to to to to!!!
andzia458 22:26, 05 maj 2020

Jejciu, jak mi się podobają te ostatnie Twoje zdjęcia.! No wymiatają
basia3012 23:38, 05 maj 2020

Magleska napisał(a)

Małgosiu
dziękuję Kochana
jeszcze trochę prac zostało i nie wszędzie jest ładnie ,ale i tak cieszy ,to co już udało się zrobić

np.
nie jestem zadowolona z runianki ….
chcę ,żeby tu było ładnie i mało obsługowo ,a runianka trzeci sezon strajkuje ….zastanawiam się na co ją wymienić ,albo co tam dosadzić do niej -cebulowe jutro pościnam

….
Buziaki

Ja z runianką miałam podobnie. Rosła u mnie na rabatach przy ulicy. Zamieniłam ją na trzmielinę. I teraz zamierzam ją ciąć w szeroki żywopłot o wysokości około 40cm.
kasiek 09:36, 06 maj 2020

Powtórzę - skalniak obłędny! Klony cudeńka! Bardzo mi się podoba jak tworzysz - nowocześnie, elegancko i gustownie
anabuko1 22:43, 06 maj 2020

Magleska napisał(a)

Elu
dziękuję za tyle komplementów
skalniakowi mojemu ciężko jest zrobić zdjęcie w całości -bo on około 22 metry długości i 6m szerokości ….jest wielki
a z daleka mam tylko takie zdjęcie z kwietnia ...i też nie jest cały uchwycony

Madziulka, masz taki niepowtarzalny, nietuzinkowy, piękny ogród
Magleska 12:18, 07 maj 2020

Johanka77 napisał(a)

Pierwsze zdjęcie marzenie!!!
Ja to pinuję!

I drugie też...

Asiu
dziękuję Kochana to jeszcze kilka do znudzenia teraz dopiero w czerwcu coś wstawię

Buziaki
Magleska 12:19, 07 maj 2020

AngelikaX napisał(a)
O ja Cię! jesteś królową klonów palmowych - przepiękne
uwielbiam tą Twoją wiosnę i te soczyste kolory

ps. widzę, że w brzozach masz paprocie, jesteś zadowolona? Jak sobie radzą, one raczej wilgotno lubią, a brzozy kradną wodę... chciałam u siebie kiedyś ale nie znalazlam odmiany, która miała by szanse dać radę na południowej wystawie w towarzystwie brzoz tym bardziej... chętnie poczytam Twoją opinię

Angelika dziękuję bardzo bardzo
te paprocie narazie dają tam radę( niestety nie znam ich odmiany-dostałam od koleżanki kilka kęp ) -może temu ,że w tym miejscu skupiają się rury drenażowe z całej działki ....za to cisy nie wytrzymują tego podmokłego stanowiska ...i chyba będę musiała je zlikwidować... niestety ....mam przez cały długi 50 m odcinek żywopłot cisowy - teraz muszę kombinować -czy dosadzać szmaragdy i jak to pomieszać ....jakiś żywopłot tam chcę ....