Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 08:20, 14 maj 2020

kaz742011 napisał(a)
Odpoczywaj kochana bo się natyrałaś. U mnie też pada więc mam przerwę w ogrodniczkowaniu. Muszę odciski zaleczyć bo w przyszłym tygodniu mam zamiar rozpocząć akcję sadzenia warzyw .

Kasia
widziałam plany warzywowe-super będzie warzywniczek
ja też musze dokupić nowe sadzonki warzywne ,bo moje w większości padły -za szybko je wysadziłam do ogrodu ….
BKosimkArt 08:25, 14 maj 2020

Ach te kloniki...
anabuko1 09:06, 14 maj 2020

Magleska napisał(a)

sesja psia

moje dwa derenie NN ….

Piesio śliczny
Masz piękne derenie. Zwłaszcza ten drugi. Nie tylko kwiaty ładne ale i piękne liście.
Klony też masz cudne.
Iwonka 10:43, 14 maj 2020

Madzia szacun za ten perz Ale się zawzięłaś! Miała być robota co najmniej na maj a tymczasem już koniec. Wiadomo... jeszcze jakieś roszady roślinne, kora i te sprawy... ale najgorsze z głowy. W sumie to dobrze że eM chce ten trawnik, nie da się na raz tyle ogarnąć. Pokazałam mojemu wpis jak zakładałaś rabatkę przy domku, niech mu da do myślenia, że trzy worki kory przekompostowanej, które mi przywiózł to ledwie kropelka, żeby coś dobrze rosło
Klony masz prześliczne, to będzie twój znak firmowy
Kawa 10:53, 14 maj 2020

oj Madzia już nie wiem czy pisca ładniejsza czy te twoje rośliny!!!
tyle masz pięknych roślin że mi sie ich chce a nie mam za co i gdzie hehhehe!!!

Jeśli nie planujesz szczeniaków to chyba lepiej psicę wysterylizować bo się będzie niepotrzebnie męczyć

Nowa12 10:56, 14 maj 2020

Magleska napisał(a)

Bożenko
cisy hmmm …..9 sztuk wymieniłam -te- co jak wykopałam nie miały w ogóle korzeni ( na razie przesadziłam je na nową rabatę ,bo tam teraz się zrobiła fajna ziemia podałam magiczną siłą i zobaczę czy cokolwiek się z nich uda się uratować )

część wygląda dobrze ,ale jeszcze kilka widzę ,że w ogóle nie mają nowych przyrostów ……..
chyba jeszcze z 10 będę musiała wymienić ech ….

A ja myślałam, że cisy bezproblemowe są. Posadzić i rośnie.
Johanka77 12:50, 14 maj 2020

Kusisz mnie klonami...
HannaR 14:25, 14 maj 2020

Mnie już skusiła...
Urszulla 17:21, 14 maj 2020

Walczyłaś z tym perzem. Tetaz była chwila na odpoczynek acw przyszłym tygodniu ciepło. Znów ruszymy do prac.
MonikA 17:22, 14 maj 2020

Magleska napisał(a)

Bożenko
cisy hmmm …..9 sztuk wymieniłam -te- co jak wykopałam nie miały w ogóle korzeni ( na razie przesadziłam je na nową rabatę ,bo tam teraz się zrobiła fajna ziemia podałam magiczną siłą i zobaczę czy cokolwiek się z nich uda się uratować )

część wygląda dobrze ,ale jeszcze kilka widzę ,że w ogóle nie mają nowych przyrostów ……..
chyba jeszcze z 10 będę musiała wymienić ech ….

One nie lubią kwaśnej ziemi, może dlatego system korzeniowy się nie rozrósł i zaczęły zamierać.