Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Tajemniczy Ogród

Tajemniczy Ogród

Brzozowadzie... 21:50, 15 sie 2018

Kasia_CS napisał(a)
Uwielbiam Twoje zdjęcia z dzieciaczkami w tle - rozczulające są

Czasami trudno cyknąć zdjęcie, żeby Ich na nim nie było Zwłaszcza, gdy jeżdżą wokól domu Dla Ciebie moja Artemis:
sylwia_slomc... 21:52, 15 sie 2018

Świetne masz dzieciaki, nawet jeśli sam testosteronKiedyś kolejki się do Nich ustawiać będą
AnnaCh 22:51, 15 sie 2018

Dobra, to się ujawnię
Witam się u Ciebie, choć od dawna podglądam cichaczem
Piękny masz ogród i dom Zazdroszczę tak pozytywnie tych dużych drzew, u mnie na razie w tym temacie pustynia niestety.
Pozdrawiam.
Brzozowadzie... 11:45, 16 sie 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Świetne masz dzieciaki, nawet jeśli sam testosteronKiedyś kolejki się do Nich ustawiać będą
Muszę się przyznać - też Ich lubię
Brzozowadzie... 11:49, 16 sie 2018

AnnaCh napisał(a)
Dobra, to się ujawnię
Witam się u Ciebie, choć od dawna podglądam cichaczem
Piękny masz ogród i dom Zazdroszczę tak pozytywnie tych dużych drzew, u mnie na razie w tym temacie pustynia niestety.
Pozdrawiam.

Czaeść Aniu, to ja też się u Ciebie muszę ujawnić, bo Twój piękny ogródek znam Pozdrawiam ciepło i dziękuję
Brzozowadzie... 11:52, 16 sie 2018

W ramach detoksu pourlopowego, piłam dziś na śniadanko zielony koktajl na tej ławeczce, coby nie była tylko dla nałogowców Muszę dbać o harmonię
Brzozowadzie... 11:58, 16 sie 2018

I muszę to napisać - wczoraj chłopcy pojechali na noc do babci. Jestem SAMA I trochę mi dziwnie ...i tęsknię....hahahaNa pociechę - moja ulubiona rabatka

A już przymierzam się do jesiennych prac. Mam zamiar wreszcie wypełnić mini rabatkę przy tarasie i posadzić niższe piętro przed choinami na tylnej ścianie działki bo tam tak monotonnie zielono. Wrzucę fotki, to może ktoś coś...Liczę na Was, drogie Koleżanki
paulina_ns 14:36, 16 sie 2018

Brzozowadziewczyna napisał(a)
I muszę to napisać - wczoraj chłopcy pojechali na noc do babci. Jestem SAMA I trochę mi dziwnie ...i tęsknię....hahahaNa pociechę - moja ulubiona rabatka

Hihi skąd ja to znam chociaż czasem marzy mi się chwila spokoju i mieć cały dzień tylko dla siebie wiem,że i tak z tego dnia nic by nie było, bo pewnie byłoby mi pusto, nieswojo i cały czas myślałabym o dzieciaczkach uwielbiam Twoje ogrodowe klimaty i zdjęcia
Roocika 14:40, 16 sie 2018

Brzozowadziewczyna napisał(a)

A już przymierzam się do jesiennych prac. Mam zamiar wreszcie wypełnić mini rabatkę przy tarasie i posadzić niższe piętro przed choinami na tylnej ścianie działki bo tam tak monotonnie zielono. Wrzucę fotki, to może ktoś coś...Liczę na Was, drogie Koleżanki

Haha Jak wysłałam swoją jedna z babcią na cały tydzień na wakacje to przez pierwsze trzy dni nie wiedziałam co robić mam i kiedy Cudnie masz w ogrodzie i ten klimat ubóstwiam
eVka 15:35, 16 sie 2018

Przysiadam na ławeczce i piję z Toba kawkę cudnie!