Piękne skrzynie widzę powstają w warzywnym Powtórzę za innymi: transport ziemi mistrzostwo, z tym, że mój mąż problemu by z tym nie miał, to mu lepiej nie pokażę, jeszcze by tak chciał
Kupiliśmy to cudo trzy sezony temu. Złożenie wyższa szkoła jazdy, a my naprawdę juz nie jedno według instrukcji już składaliśmy. Po pierwszej burzy część elementów odleciało. M szukał u sąsiadów. Jedną zobaczył nawet obok wystawionego kontenerka na śmieci. Nawet większy wiaterek potrafi wydmuchać te elementy z poliwęglanu.
M zrobił dodatkowe wzmocnienia z aluminium, troszkę pomogło, ale to co wyleciało ze środka i wymaga rozebrania części, żeby to wsunąć już nie do włożenia. Trzeba by sporą część rozebrać.
A po 3 sezonach część tych elementów popękało i kruszy się w rękach, szczególnie te w dachu, bo tam słońce mocno operuje. Popękane wpadają do środka lub odlatuję.
Czułam, że jak to zdjęcie wrzucę na forum to jakiś mężczyzna się odezwie. No i proszę. Odezwał się. I byłeś nawet Krakusie pierwszy. Dla mnie samochód w ogrodzie równie potrzebny jak taczki. M nie protestołm, nawet był kierowcą
O matko!!!! I córko!!! - to ulubione powiedzenie mojej córy, ale gdy ten transport zobaczyła to go nie użyła. Zna możliwości swoich rodziców - oszołomów. Sama w dżungli nieraz wracała do domu
Na słoiki nie było już miejsca.Tylko trochę makaronu własnej roboty teściowa dała.
M zbierała się do nich od jesieni i tak mu jakoś zeszło.
U nas to normalka. Wszystkie meble, pralki, drewno do kominka, wory ziemi, rośliny min przewozimy. Teść od kilkudziesięciu lat działkę uprawia, fajną ma ziemię, przerobioną, co roku dużą dawkę kompostu daje. Ma jeszcze gołębie i ziemię nawozi tylko nawozem naturalnym. Nic tylko brać bagażnikami
Tak osobowym, ale to mająca swoje już latka terenówka. Całą budowę i tworzenie ogrodu służąca jako samochód transportowy Równie dla mnie wazy ten samochód jak taczki w ogrodzie. To powiem tylko tyle, że mój M kierował i był pomysłodawca tego rozwiązania