Bardzo mi miło, że mobilizuję do myślenia, choć ty tworzysz ogród w zupełnie innym stylu.
Fajnie, że udało mi się w dziesiątkę z tym okienkiem wstrzelić
No widzisz, a ja myślałam, że to kocimiętka. Trochę podobne ma kwiaty i też nieco się pokłada. Ale to pokładanie fajnie na zdjęciach wygląda, rabatka przestaje być taka sztywna
Nóż na gardle możesz mieć tylko jak ci dziewczyny Maję niespodziewanie zaproszą Wtedy wszyscy pomożemy
Bardzo dobrze pamiętam te zdjęcia i wasze zmagania ze zmianą. Twój wątek jako jeden z nielicznych śledzę od samego początku Szacun za tyle pracy i doskonały gust. Nie sztuką jest coś przerobić ale wiedzieć jak to zrobić by było pięknie to już wyższa szkoła jazdy Jeszcze teraz ten smaczek z okienkiem, taka kropka nad i
Chyba większość z ludzi na Ogrodowisku nie potrafi odpoczywać I dobrze, bo ciągle coś nowego się pojawia i inspiruje pozostałych. Ja sama jak mam lenia ogrodowego to siadam na chwilkę by poczuć mobilizację. Byle nie za długo, bo przygnębienie murowane
Właśnie wczoraj tak mi w ogrodzie nie szło. Było strasznie parno a na dodatek po piątkowym sprzątaniu zupełnie mnie siły opuściły. Wcale się tobie nie dziwię, że padłaś po pracy w szklarni. Ale sen po takiej robocie to jest dopiero przyjemność U mnie w piatek taką zbawienną moc miał prysznic po 6 godzinach mycia kostki. Szlam miałam dosłownie wszędzie. Ale uwielbiam taką robotę
Uwielbiam to miejsce z domkiem, niesamowite jaka zmiana patrząc na archiwalne zdjęcia. Anitko jesteś inspiracją!
I te rośliny jak porosły, niesamowite.
Często wyjazdy eMa ogrodowi wychodzą na dobre Teraz jak wyjeżdżał to pytał co nowego się pojawi i jakie niespodzianki zobaczy
Masz racje byliny niesamowitą robotę robią
Świetne takie porównania, bo otwierają oczy tym co dopiero startują z ogrodem takie foty są bardzo motywujące, że nie od razu i nie na pstryknięcie palcami jest piękny ogród