Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Anitka 09:35, 02 cze 2018

Iwonka 10:36, 02 cze 2018

Anitka napisał(a)
Uwielbiam Jak ja mogłam wcześniej nie mieć bylin w ogrodzie.

Cudne Co to za bylinka? Ta pośrodku, taka delikatna. Ja jestem chora po ogrodzie Sylwii i Abiko na byliny. Do ciebie to już wogóle boję się przyjedżać, czuję, że w lipcu będę prosić o adopcję Albo chociaż o wynajem do plewienia

Anitka napisał(a)

Ten kadr też obłędny!!!
Iwonka 10:42, 02 cze 2018

Anitka napisał(a)

Tym kąciekiem jestem oczarowana. Od godziny zbieram się do roboty i nie mogę, tyle pięknych fotek wrzuciłaś Ta jasność bijąca od domku urzeka. Mam ochotę zburzyć moją altanę i zacząć wszystko od nowa Serio, proszę o adopcję Będziesz leżeć na leżaczku ile tylko będziesz chciała, w pozycji wygodnej, a nie umarlaka, który padł po iluś godzinach pracy i tylko paluszkiem pokazywać, co mam robić
Gosialuk 12:32, 02 cze 2018

Właśnie siedzę na ławeczce w cieniu i oglądam O. Okienko wyszło super. Takiego wyczucia kolorów, to można tylko pozazdrościć. A szałwia z przywrotnikiem wzdłuż ścieżki, jak w angielskich ogrodach pokazowych.
Urszulla 14:38, 02 cze 2018

Ślicznie z tym niebieskim okienkiem. Ale to tylko kobiety rozumieją

Szałwia Caradonna wysoka ale kolorystycznie ciekawa. Busz po cebulowych obejrzałam -a właściwie to szoku doznałam.
isia33 15:45, 02 cze 2018

Twój ogród jest niesamowity, z fantastycznym klimatem. Niebieskie okno świetnie pasuje. Uwielbiam takie poupychane rabatki, chociaż ostatnio usłyszałam od siostry, że już mam za dużo wszystkiego. A ja jestem przecież na początku projektu pt. Upychanie roślin na rabatach Będę się inspirować. Podoba mi się zwłaszcza ilość rabat w stosunku do trawnika. Ja jeszcze nie mogę sobie na to pozwolić, dzieci wciąż potrzebują przestrzeni.
Agi2006 16:41, 02 cze 2018

Ale zdjęcia zapodałaś! dziękuję za nie. Sprawiają mi ogromną przyjemność i mobilizują do myślenia Masz niesamowicie plastyczne, fotograficzne spojrzenie na to co dookoła Ciebie i tworzysz obrazy! jesteś genialna!!!!! A pomalowanie okna to strzał w 10!
sylwia_slomc... 20:19, 02 cze 2018

Kocham Twoją altankę i Twój domek ogrodnika jedne z najładniejszych jakie na forum widziałam
sylwia_slomc... 20:20, 02 cze 2018

Ogród bez bylin.....hmmmm no nie może być
koliber 20:33, 02 cze 2018

Anitko, przepięknie

Ja, podobnie jak pisałaś, teraz również nie wyobrażam sobie ogrodu bez bylin. Wnoszą tyle koloru, radości i niesamowitych wrażeń Dzięki nim ogród prawdziwie żyje Uwielbiam je U Ciebie robią niesamowitą robotę, jak tak przepięknie tworzą barwne plamy na rabatach

Kolor przy oknach w domku ogrodnika cudny Moim skromnym zdaniem, wyjazd męża wyszedł mu na dobre

Pozdrawiam