Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Anitka 11:59, 08 lip 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)

Ta sztuka chyba Ci się nie uda Musiałabym to wsadzanie przespaćI lot

Nigdy nie mów nigdy Dwa lata temu też nie przypuszczałaś, że w tyle nowych miejsc pojedziesz.
AgataM 12:05, 08 lip 2019

Jestem pod wrażeniem i urokiem Twojego ogrodu warzywnego Cacuszko.... Aż szkoda brać z tamtąd warzywa. Niech rosną dla ozdoby Ogród kwiatowy piękny
Anitka 12:09, 08 lip 2019

Nastał dla nas teraz smutny czas Pisałam niedawno, po wpisie Agnieszki, która napisała, że po wyjazdach nowymi pomysłami zabłysnę. Odpisałam, że mam pomysł na zbiornik wodny, ale nie mam pomysłu na mojego pasa - amatora wody.
Jakie to życie jest przewrotne. Zaledwie kilka dni minęło i życie napisało smutny scenariusz. Niespodziewanie i nagle nasz radosna, pełna energii Funia odeszła.
8 cudnych lat z nami spędziła. Bardzo nam jej brakuje

Iwonka 12:55, 08 lip 2019

Kochana Funia... Słów brak Anitka jakie nam los funduje historie. Trudniejsze jeszcze, gdy z zaskoczenia, w chwili kiedy najmniej się tego spodziewamy...
Funcia jako amator wody wszelakiej pewnie teraz dryfuje sobie na niekończącej się fali...
Przytulam Anitka i wracam powoli na forum. Wasza angielska przygoda przyniosła mi dużo radości w tym smutnym też dla mnie czasie. Znów chce mi się parę słów napisać. Wola życia nie zna granic.
Anda 13:00, 08 lip 2019

Współczuję. To bardzo smutne.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
sylwia_slomc... 13:40, 08 lip 2019

Anitka napisał(a)

Nigdy nie mów nigdy Dwa lata temu też nie przypuszczałaś, że w tyle nowych miejsc pojedziesz.

Tyz prowda
sylwia_slomc... 13:42, 08 lip 2019

Tulam, Ty wiesz, że myślami z Wami jestem.
Doranma 13:54, 08 lip 2019

Cudny, napchany warzywnik ☺ Czy znajdę gdzieś na wątku jego plan?
Dorota123 14:49, 08 lip 2019

Anitka napisał(a)

Dorotko dziękuje za wszystko

Jeśli to nie duży problem to prześlę Ci adres mailowy z prośbą o przesłanie fotek.

Nawet nie szukałam, a znalazłam tego wilczomlecza u nas w szkółce. Nazywa się 'Dimont Frost'. Wczoraj był w programie Maja w ogrodzie pokazywany.
Ja dichondrię a ty wilczomlecza wyszukałaś i taką mamy kompozycje w donicach.

To znaczy, że dobre dobrałam towarzystwo dichondrii skoro Ty dokupiłaś wilczomlecza. Napisz adres to wyślę Ci kilka fot z mojego aparatu.
Urszulla 14:52, 08 lip 2019

O trudne są rozstania ale łatwiejsze niespodziewane. Oglądałam fotki z wycieczek. Piękne te ogródki..... Idę ciąć dalej póki pogoda sprzyja