Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Pokaż wątki Pokaż posty

Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Urszulla 11:06, 04 sie 2019

Ty jesteś Anitko specjalistką od murków. Rzuć u mnie krytycznym okiem czy taki jak zrobiłam mieści się w granicach błędów laika

Sadzonka paprotki od Ciebie się przyjęła, bardzo się cieszę
nicol21 12:06, 04 sie 2019

Straty psiny bardzo współczuję bo się przywiązujemy do tych oddanych czworonożnych myrdaczy i pięknie dopełniają rodzinę.

Ogród piękny, jak patrzę na niektóre zdjęcia to mam wrażenie że są z jakiś południowych ogrodów a nie z okolic Krakowa .
Pomysł na rybki też super
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Katkak 12:20, 04 sie 2019

Anitka napisał(a)

Kasiu nawet nie myślałam,że tak będę za nią płakać. Nawet teraz jak to pisze to łzy płyną mi po policzkach. W sumie to wiadomość spadła jak grom z jasnego nieba. Wszyscy płakali, cała rodzina, teściowe, wszystkie dzieiciaki. Ale już nie cierpi.

Kochana moja❤
Magleska 12:50, 04 sie 2019

Anitko dziękuję za cudowne wczorajsze popołudnie Twój ogród zachwyca mnie nieustannie ,jest zgrany idealnie ,wszystko do siebie pasuje ,ma określony styl ,a Twoje dodatki skradły moje serce

Dziękuję za wszystkie roślinki ,właśnie zamierzam sadzić za chwilkę

Buziaki i do następnego razu

Ps. Dziękuję za wszystko ,za nasze długie rozmowy na boku w szczególności

Wyślę ci coś co zrobiłam rano
Mala_Mi 14:13, 04 sie 2019

A ja białej rutewki nie mam... chyba muszę zgapić pomysł .. przywrotnik idzie won, hakonkę rozsadzę i dodam rutewkę

A po psie płakałam nie mniej niż po rodzinie..
Anitka 23:44, 04 sie 2019

Gosialuk napisał(a)
Anitko piszę, żeby dać znać, że zaglądam. Przeważnie z telefonu podglądam w drodze do pracy lub z pracy.
Chabry od ciebie mają się dobrze, przybrały na masie mimo suszy i nawet kwitną jeszcze. W jednej rosplenicy wyrósł kwiatostan jak u trzcinnika. Czy możliwe, że jakaś siewka się w rosplenice zaplątała? Czy to dzika jakaś trawa?
Pozdrawiam.

Gosiu ja też podczytuje w przelocie. Ogrodowisko przeniosłam do realnego świata

Nie mam trzcinników. To raczej jakaś dzika trawa, u mnie też coś dziwnego się pojawiło w rozplenicach. Wyrwij, bo rozchodzi się rozłogami.

Pozdrawiam.

Część rozplenic zatopiona w fioletach.

A część otula jeżówki 'Vergin'

Anitka 23:54, 04 sie 2019

Magleska napisał(a)
Anitka jak mi się podobają te Twoje drzewa ,które zasłaniają sąsiadów chciałabym z przodu od ulicy ,żeby mi tak zarosło

ale przede wszystkim dziękuję Wam za cudowny ,pełen wrażeń dzień
rabaty oglądam na bieżąco i musimy koniecznie się umówić na wizytę u Ciebie -mam niedosyt Twojego ogrodu

Ale jestem w niedoczasie wirtualnym. Wpis nieaktualny, bo spotkanie się odbyło

Też niebawem tak zarośniesz, że będziesz mogła na golasa po ogrodzie biegać. Na razie musisz zaliczyć okres szlafroczkowy
Anitka 23:57, 04 sie 2019

Doranma napisał(a)
Twój ogród to dzieło sztuki, nie tylko natury ☺ Nie mogę się napatrzyć na te oszronione kadry. Piękna kompozycja i rozplanowanie terenu.gratuluję!

Fajna pora chyba, żeby wizytówkę o zimę uzupełnić
Anitka 23:58, 04 sie 2019

KasiaBawaria napisał(a)
Super spotkanko urzekla mnie ta twoja kaluza Masz folie pod zwirem?

Kałuża u Dorotki
Anitka 00:01, 05 sie 2019

Urszulla napisał(a)
Cudowny warzywnik, wszystko u Ciebie jest idealne nawet przycięta winorośl
Skasowały mi się zdjęcia narzędzi ogrodniczych....musisz pokazać!

To ja dziękuje za odwiedziny.

Moje narzędzia Ja naprawdę je używam. Jeszce jest łopatka, ale gdzieś ją zapodziałam. Ciekawe kiedy znajdę.

Te miały być użytkowe a są do d... Wyginają się przy jakimkolwiek kontakcie z ziemią

Nie było QUEEN, ale w ogrodzie przecież jest też KING