no ja to samo na komórce jestem codziennie a na kompie to już niekoniecznie ale o dziwo ostatnie to zdjęcie dodałam z telefonu a teraz z komputera mi nie idzie, spróbuję jeszcze raz
ooo
Zapraszam na wycieczkę po moim ogródku
Grabowa z sesleriami
Warzywnik z malinami na tyłach
Mąż sypnął nawóz akurat przed tymi deszczami i trawa ładnie odżyła - dostała zastrzyk energii
Ten front posadzony ale miskanty malusie że ich nie widać - i nie chcę psuć tego ładnego dla mnie ciągu zdjęciowego frontowym koszmarkiem (a w sumie koszmarek bo ani kory ani kamienia tylko ta włóknina brzydka - a to już nie pasuje do mojego ogrodu.
Mąż z moim tatą kończą montować ostatnią lampę na tyłach a potem albo się biorą za kratkę koło chatki żeby zasłonić część totalnie niedekoracyjną albo może zamontują lampę do oświetlenia buka
Kratka się montuje a coś zjada moje graby :-/ czy mam je czymś pryskać??
No i moje wielgachne morning lighty
Jak myślicie w tym roku jakie wysokie mogą urosnąć?
Co zasłaniasz kratką? Dziś na kompostownik patrzyłam, że jakoś bardziej trzeba go zasłonić...
Nie mam pomysłu jak węża ogrodowego trzymać bo leży na wierzchu i też mi pezeszkadza, że na widoku jest....ponoć kiedyś mamy mieć nawodnienie kropelkowe
Grabowa z sesleriami cud miód. W ogóle mi się u Ciebie podoba. Domek nowoczesny , fajna elewacja. W ogrodzie linie proste. U Ciebie pęcherznice w szpalerze tak jak i u mnie choć ja mam bordowe diabolo. Rzadko się je stosuje tu na ogrodowisku. O kosodrzewinach też u siebie myślę. mam kilka i jak na razie bezproblemowe. mus kupić i obsadzić studnie. Pozdrawiam.
Miód to lejesz mi na serce tak pisząc ;-* z sesleriami tam gdzie tetknięte patyczki będą liatrty kłosowe i jeżówki jeżeli coś z nich urośnie.
Kratką zasłania kompostownik i lukę między moją chatką a blaszakiem sąsiada i już mi się bardzo ten efekt podoba po maluję ją na szaro i posadzkę clematisa tego co kupiłam. I myślę że kiedyś jak ten ogród dojrzeje będzie tu pięknie. Wiem właśnie, że idę trochę pod prąd sądząc mało popularne rośliny na Ogrodowisku ale mam też klasyki czyli graby jeżówy i seslerie w wolnej chwili z chęcią do Ciebie zajrzę tylko mam teraz rodziców i wszyscy patrzą na mnie z ukosa że w komórce siedzę więc kończę :-*
Pochwalę się jeszcze zdjęciem z kosmosu na nasz dom z zeszłycg wakacji ale podoba mi się! Fajnie te rabaty z góry wyglądają
Piękna,mało spotykana ale energetyczna elewacja naprawdę fajnie wyszło! działasz szybko i zdecydowanie,więc widać efekty porządeczek masz, cudo ogródek i domek