Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wzgórze chaosu

Wzgórze chaosu

Agania 11:31, 20 cze 2018

Iwonka odbierz pw
Iwonka 17:40, 20 cze 2018

Agania napisał(a)
Iwonka odbierz pw

Odpisałam Ci Przepraszam raz jeszcze za opóźnienie!
Iwonka 17:43, 20 cze 2018

Monia81 napisał(a)
Iwonko ależ miło było cię poznać dzięki wielkie, a jak tylko będę miała chwilunię to sobie u Ciebie poczytam wątek, żeby być na bieżąco do następnego buźka wielka

Monia dziękuję za spotkanie Było mega sympatycznie!!! Pozdrów męża, piękna z Was para Zapisałam sobie Twój ogródek w obserwowanych. Od przyszłego tygodnia mam więcej czasu i będę oglądać Buziaki kochana, bardzo się cieszę, że was poznałam
Magleska 23:16, 20 cze 2018

buziaki ślę
działasz z altanką ? ciekawa jestem metamorfozy strasznie
już niedługo się spotkamy
Iwonka 07:36, 21 cze 2018

Magleska napisał(a)
buziaki ślę
działasz z altanką ? ciekawa jestem metamorfozy strasznie
już niedługo się spotkamy

Z moim tempem kochana metamorfoza chyba za miesiąc Dziękuję raz jeszcze za fantastyczne spotkanie w niedzielę Tak się u ciebie zrelaksowałam, że tylko 3 zdjęcia zrobiłam Czekam na Sylwii relację. Było super, do zobaczenia wkrótce Dawno nie miałam tak zajętego tygodnia, stąd nic prawie nie piszę i nie oglądam, w sobote mam nadzieję, że nadrobię zaległości. Zmykam do obowiązków...
sylwia_slomc... 11:10, 21 cze 2018

Iwonka napisał(a)

Z moim tempem kochana metamorfoza chyba za miesiąc Dziękuję raz jeszcze za fantastyczne spotkanie w niedzielę Tak się u ciebie zrelaksowałam, że tylko 3 zdjęcia zrobiłam Czekam na Sylwii relację. Było super, do zobaczenia wkrótce Dawno nie miałam tak zajętego tygodnia, stąd nic prawie nie piszę i nie oglądam, w sobote mam nadzieję, że nadrobię zaległości. Zmykam do obowiązków...

Od Kapiasa relacja tutaj
https://www.ogrodowisko.pl/watek/490-gospodarstwo-szkolkarskie-kapias-goczalkowice?page=9
i tutaj
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5608-ranczo-szmaragdowa-dolina?page=3306
Od Madzi dopiero będzie
Prośba przekopiujcie do Siebie fotki , które chcecie mieć na wątku, żeby nie było, że ktoś ma mniej lub więcej, dużo tego sama nie dam rady wszystkich Wam powklejać, a tak każdy powinien być zadowolony
sylwia_slomc... 22:35, 21 cze 2018

I jeszcze na pamiątkę od Madzi

A relacja u Niej
gosika67 23:00, 21 cze 2018

Piękne fotki i Wy dziewczyny też pięknie na nich wyglądacie, ale się wkomponowałyście, super wyglądacie ale jeszcze ten zapach co?
kasiek 21:28, 27 cze 2018

Ale Kondzio super foty wstawił
Iwonka 04:56, 28 cze 2018

kasiek napisał(a)
Ale Kondzio super foty wstawił

Faktycznie świetne! No ale czegoż się spodziewać, jak twój ogród taki fotogeniczny a my takie piękne No chłopaki też