Sylwia wasze rady były i są dla mnie bardzo cenne, przy tylu osobach burza mózgów jest fantastyczna. Ale też musiałam przemycić trochę siebie, chyba mnie rozumiesz W sumie wyszło fajnie, prawda
A świecznik ma się dobrze na tarasie Przeniosłam go tam na czas remontu i już został. Zobaczysz wkrótce, że tam też mu dobrze
Ta altana jest mała i myślę, że już nieco za bardzo ją zagraciłam Ale nie mogłam się oprzeć tylu pięknym dodatkom. Tam gdzie stał świecznik będzie lustro na ścianie. Mam już jedno na oku, co nie było łatwe, żeby pasowało.
Po donicę warto było wrócić do Kapiasa Marzy mi się jeszcze jedna
Pewnie, że świetnie wyszło, bardzo mi się podobadobrze, że się świecznika nie pozbyłaś
Najważniejsze, żeby to Tobie ogród się podobał i żebyś się w nim dobrze czuła Ty i Twoja rodzinkaOn jest dla Was [przede wszystkim, a dopiero potem dla nas choć troszkęBurze mózgów poszerzają pole widzenia
Iwonka ślicznie wyszła Ci altana! Nawet nie wiesz jak ja chciałabym mieć takie zadaszone miejsce. Nic nie mogę postawić, bo dachu nie ma, zaraz leje deszcz.
Pergola zarośnie.. tylko coś dosadź. Dzięki za róże.. tylko teraz nie ma pretekstu, żeby wpaść do Ciebie
A orzechy to co? Wpadaj w tym tygodniu bo jest sucho
Właśnie szukam przyjemnych kocy, bo fajnie się siedzi w tej altanie nawet jak jest ponuro czy deszczowo. Wspólne dzierganie to super pomysł
Co do zadaszonego miejsca to faktycznie się przydaje, mninusem u nas jest odległość, czasami nie chce się nawet tego kawałka przejść
a mnie się kratka podoba pomalowana pasuje do reszty...jak cos puścisz na niej to fajnie sie będzie z biela komponować..
ostatnie zdjęcia z altanki tez mi sporo inspiracji dostarczyły zasłony w altanie i girlandy są...fajne drewniane wiszące skrzynki...lampion ciekawy właśnie na etapie planowania oświetlenia jestem w altance to będzie jak znalazł
Iwonka efektownie dziergasz, kiedy skończysz, musisz nam zaprezentować tego ananasa
Śmieję się też, ale mam pojęcie jak to wciąga, relaksuje i wkręca...też trochę wyplatałam, teraz nie mam już dobrych oczu, szycie bardziej mnie wciągnęło, szyłam w latach technikum dla siebie po całych nocach na szablonach z Burdy
Ogród super rozświetlony...czyli stawiasz na zimozielone, winnik ma piękne niebieskie kuleczki jesienią
zdjęcie zrobiłam u Katki u niej rośnie szybko jak winobluszcz pięciolistkowy.
Altana dopieszczona, pamiętam jak zatrzymałyśmy się przy tych skrzynkach u Kapiasów, obraz na płótnie gigant, gdzie zdobyłaś takie cudo?
Pergola moim skromnym zdaniem super wpasowała się w ogród szkoda,że róże nie chciały Ci tam rosnąć było by bardzo romantycznie z nimi altanka cudna moje marzenie, a do robienia na drutów się do Was nie przyłącze dla mnie to czarna magia
Pergola moim skromnym zdaniem super wpasowała się w ogród szkoda,że róże nie chciały Ci tam rosnąć było by bardzo romantycznie z nimi altanka cudna moje marzenie, a do robienia na drutów się do Was nie przyłącze dla mnie to czarna magia