Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Tu na razie jest klepisko....

Tu na razie jest klepisko....

Anda 13:24, 29 maj 2024

kasiab napisał(a)

Misz masz sprawia, że ogród jest ciekawszy i wiele wybaczajacy i tym samym możemy wrzucić tam co tylko chcemy. Popieram

Święta prawda
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 13:26, 29 maj 2024

kasiab napisał(a)
Otworzyła się już prawie Heidi Klum. Kolor boski zapach póki co nie zachwyca, a tak na nią liczyłam

Augusta Luise pachnie za to już bosko aż chciałoby się leżeć pod tym mikro krzaczkiem kolor mnie zaskoczył. Zobaczymy co dalej pokaże

Mariateresia wygląda świetnie. Cała jest zapączkowana i długo utrzymuje kwiaty. Szkoda że nie pachnie

Barock przy pergoli mnie zachwyca chociaż ma dwa kwiatki. Czytam opinie, że to księżniczka i nie chce nigdzie rosnąć. Zobaczymy

A to ciekawe, że Augusta tak mocno u Ciebie pachnie. Ja bardziej lubię Marię Curie. Piękne kwiaty, zdrowsza od Augusty, mocniejszy zapach. Zupełnie nie rozumiem, czemu Augusta jest bardziej popularna. Ten sam przedział kolorów. Obejrzyj, może się skusisz
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
kasiab 18:03, 29 maj 2024

Anda napisał(a)

A to ciekawe, że Augusta tak mocno u Ciebie pachnie. Ja bardziej lubię Marię Curie. Piękne kwiaty, zdrowsza od Augusty, mocniejszy zapach. Zupełnie nie rozumiem, czemu Augusta jest bardziej popularna. Ten sam przedział kolorów. Obejrzyj, może się skusisz

Chętnie obejrzę jeśli pojawi się w mojej szkółce i będą mogła ją obejrzeć i dotknąć to pewnie wróci ze mną do ogrodu

Dzięki za odwiedziny Ewo
ajka 23:43, 29 maj 2024

kasiab napisał(a)
Od wczoraj prawie otwarta gartentraume
Kocimiętki przyciągają multum bzyczków a w tym takiego pięknego jegomościa pierwszy raz mam go w ogrodzie

Ojej, a co to? Pierwszy raz widzę.

Rojodziejowa 10:19, 02 cze 2024

To chyba paź żeglarz. Wyszperałam nazwę. Piękny.
kasiab 10:24, 02 cze 2024

ajka napisał(a)

Ojej, a co to? Pierwszy raz widzę.

Dzięki za odwiedziny
kasiab 10:25, 02 cze 2024

Rojodziejowa napisał(a)
To chyba paź żeglarz. Wyszperałam nazwę. Piękny.

Dzięki! Mnie zachwyca za każdym razem jak robią nalot na kocimiętki
kasiab 17:45, 02 cze 2024

No to tak bardzo spoglądam na róże, że nie zauważyłam tuż za nią naparstnicy
Jak pojawia się siewki przerzuce na zachodnią żeby dodać tam koloru.

Wpadłam dzisiaj po tygodniu opadów w warzywnik i niestety zebrałam pół dużego wiadra ślimaków bez skorupy. Wysiałam ok 20 opakowań różnych fasolek i zostały mi 4 malutkie rządki. Zostały same kikutki. Połasiły się na buraczki. Oszczędziły dynię, cukinię i ogórki.
kasiab 17:56, 02 cze 2024

Po etykiecie spodziewałam się że chippendale będzie miał okazałe kwiaty. Póki co maluszki. Mam nadzieję że w przyszłym sezonie pokaże coś więcej. Kolor ma śliczny

LIDKA 18:39, 02 cze 2024

Ładna ta różyczka.

Domówiłam róże te co mam.
Żeby było po 3.
Bede potrzebować jeszcze ze 6 nowych ale to juz na jesień kupie.

Kasia ja nie mam ślimaków. Nie wiem od czego to zależy że masz ich tyle.