Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Muszelki

Ogród Muszelki

GorAna 19:19, 15 lis 2023

Muszelka napisał(a)
A ja w prezencie wstawię dla Ciebie dzisiejsze zdjęcia ze spaceru. Właśnie siedzę na plaży. U nas dziś na niebie lazur. U Ciebie zapewne też, bo my przecie z tego samego fyrtla
Piesełek rządzi na pomoście.

Muszelko, ależ Ty masz tam pięknie
Piękne fotki robisz, zachwycam się i pozdrawiam
Muszelka 19:31, 16 lis 2023

Reniu, Mirko ->
bardzo dziękuję za przepisy i dobre rady. W weekend będę miała więcej wolnego czasu, to zajmę się "produkcją" selerowego pesto

Wtedy odpiszę też moim serdecznym Gościom

A póki co, zostawiam zdjęcie Gejszy. W tym roku listki inaczej przebarwiły się niż w poprzednich latach (na żółto-pomarańczowo).

W ubiegłych latach listki miały kolor czerwono-wiśniowy. Ciekawe...

Dobrego wieczoru
Monika83 11:14, 17 lis 2023

Muszelka napisał(a)
A ja w prezencie wstawię dla Ciebie dzisiejsze zdjęcia ze spaceru. Właśnie siedzę na plaży. U nas dziś na niebie lazur. U Ciebie zapewne też, bo my przecie z tego samego fyrtla
Piesełek rządzi na pomoście.

Przepiękny widok ❤
Muszelka 16:25, 18 lis 2023

UrszuloB, DarioB, Alicjo, Elu,  Sylwio, GorAno, Moniko83 -> bardzo dziękuję za miłe słowa.

Dla Was zamieszczam dzisiejszy zachód słońca. Gałązki drzew i krzewów prawie gołe... Może jutro przyozdobi je śnieg?

Alija 17:03, 18 lis 2023

Muszelko, gdybym mieszkała w takim miejscu, codziennie chodziłabym na spacer, jest przepięknie.
Kordina 17:49, 18 lis 2023

Muszelko przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać zobaczyłam ducha jeziora z błyszczącymi oczyma i złocistej pelerynie
Patrycja_KG_Lu 14:49, 22 lis 2023

Muszelka napisał(a)

Z najciekawszych fotografii (np. z podróży, wypraw górskich, uroczystości rodzinnych itp.) opracowuję fotoalbumy. Właśnie przed paroma minutami wysłałam do druku album z tegorocznego wyjazdu na Cypr (w środku będzie ponad 200 fotografii na 94 str.). Bardzo lubię projektować albumy, potrzebny jest do tego tylko czas!
Taka będzie okładka:

Zazwyczaj wywoływałam zdjęcia w formacie 10x15 cm i wkładałam do albumu. Kusi mnie w tym roku fotoksiążka. Czy jest różnica miedzy firmami je produkującymi? Korzystasz z ich programu do układania zdjeć na stronach i jakiś szablonów czy może sama w innym programie to robisz? Jaki koszt wychodzi takiej książki z 94 stronami?
Muszelka 11:24, 26 lis 2023

Kordina napisał(a)
Muszelko przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać zobaczyłam ducha jeziora z błyszczącymi oczyma i złocistej pelerynie

Strach się bać!

Kiedyś znad morza przywiozłam takiego ducha Do dziś nie mogę rozgryźć, kto zacz...

Muszelka 11:45, 26 lis 2023

Patrycja_KG_Lu napisał(a)

Zazwyczaj wywoływałam zdjęcia w formacie 10x15 cm i wkładałam do albumu. Kusi mnie w tym roku fotoksiążka. Czy jest różnica miedzy firmami je produkującymi? Korzystasz z ich programu do układania zdjeć na stronach i jakiś szablonów czy może sama w innym programie to robisz? Jaki koszt wychodzi takiej książki z 94 stronami?

Od ponad 10. lat korzystam z usług drukarni Colorland. Jestem z niej bardzo zadowolona. Zawsze zamawiam wydruk 7C. Jako stała klientka mam u nich do dyspozycji kod promocyjny z bardzo wysokim rabatem. Ale i przypadkowi klienci mogą liczyć na okresowe promocje (ok. 30%). Wejdź na ich stronę.

Do zaprojektowania fotoksiążki można skorzystać z ponad 300. tematycznych szablonow. Każdy z nich można dowolnie edytować (zmieniać tła, maski, ramki, klipardy, rodzaje czcionki itd.). Program jest prosty w obsłudze.

Bardzo polecam. Raz wydrukujesz fotoksiążkę i już nie wrócisz do tradycyjnego albumu z wklejanymi zdjęciami
Muszelka 12:05, 26 lis 2023

Alija napisał(a)
Muszelko, gdybym mieszkała w takim miejscu, codziennie chodziłabym na spacer, jest przepięknie.

Tak, to wielki dar i żal byłoby z niego nie czerpać pełnymi garściami Niżej wklejam zdjęcia z wczoraj, z klimatem późnojesiennym.

Dzisiaj, po obiedzie, planujemy kilkugodzinną wędrówkę jednym z tutejszych, turystycznych szlaków. W nocy spadł śnieg, więc będzie dodatkowa atrakcja