Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zakręcony ogród

Zakręcony ogród

DorKa 08:03, 14 sty 2019

Mary napisał(a)
No to może najpierw zrób szerszą niż ta na rysunku, a później będziesz po trochu zwężać...

Mówisz,że eMus nie zauważy Jak w "Kamizelce"
Lulilaj 07:30, 16 sty 2019

Hej Dorka zostawiam ślad podziwiam za pracę. Już jest super a zanosi się na efekt wow
MalgosiaW 14:31, 16 sty 2019

Witaj. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Super plany już widzę
Ja jak na razie robię zakupy niezbędnych nawozów i narzędzi.
Ale już mi kwiatki po głowie chodzą i trawki oczywiście również
DorKa 08:04, 17 sty 2019

Lulilaj napisał(a)
Hej Dorka zostawiam ślad podziwiam za pracę. Już jest super a zanosi się na efekt wow

cześć Asiu fajnie,że wróciłaś! Super to będzie kiedyś póki co głowa mi pęka od nadmiaru pomysłów i potrzebuję kubła zimnej wody,żeby skupić się na jednej rzeczy a nie znowu wszystko naraz planować
DorKa 08:10, 17 sty 2019

MalgosiaW napisał(a)
Witaj. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Super plany już widzę
Ja jak na razie robię zakupy niezbędnych nawozów i narzędzi.
Ale już mi kwiatki po głowie chodzą i trawki oczywiście również

i wzajemnie Niech łopata lekką będzie oj narzędzia nowe też by mi się przydały. Mój półksiężyc do kancików przede wszystkim do wymiany. A ja nie mogłam się oprzeć i zaczęłam wczoraj zakupy w przedsprzedaży Póki co 16 hakonek zamówiłam
Wiosno przybywaj!! Jeszcze tylko 62 dni
DorKa 08:21, 17 sty 2019

No i zaczęła się wiosenna burza mózgu. Nadszedł czas ,że o niczym innym nie myślę tylko planuję, rozsadzam, przesadzam i zmieniam wszystko co zrobione I tak zakupione wczoraj hakonki chciałam zaplanować obok włazu do szamba i jak rozrysowałam zmiany w trawniku ,które planuję uczynić to nijak sie to kupy nie trzyma . Zresztą same zobaczcie :

jak na pakistanskim bazarze, wszystko tu jest ( choć nawet roślin nie ma )
Póki nie mam kostki mam jeszcze możliwość drastycznych zmian Tylko jakich ?
Ma_ciejka 13:23, 17 sty 2019

Witam się u Ciebie Dorka przyznaję, że doszłam dopiero do 50 strony wątku, ale z ciekawości zerknęłam na kilka ostatnich stron i o matulu... podest między drzewami wyszedł fantastyczny. I ten hamaczek Jakbym miała taką miejscówkę, to bym chyba w ogrodzie palcem nie kiwnęła, tylko tak sobie zwisała w nim malowniczo gapiąc się w niebo
DorKa 13:45, 17 sty 2019

Ma_ciejka napisał(a)
Witam się u Ciebie Dorka przyznaję, że doszłam dopiero do 50 strony wątku, ale z ciekawości zerknęłam na kilka ostatnich stron i o matulu... podest między drzewami wyszedł fantastyczny. I ten hamaczek Jakbym miała taką miejscówkę, to bym chyba w ogrodzie palcem nie kiwnęła, tylko tak sobie zwisała w nim malowniczo gapiąc się w niebo

Cześć, fajnie,że wpadłaś w niebo na hamaczku nie popatrzysz bo drzewa zasłaniają I wierz mi nie leżałabyś jak tyle do roboty wokół. Może za parę lat . Póki co dzieciaki korzystają
makadamia 14:35, 17 sty 2019

Dorka, ale co Ci się kupy nie trzyma, jak tu tylko linia rabaty narysowana?
Chcesz inaczej ją poprowadzić? Ale domyślasz się, że czeka Cię batalia z eMem o trawnik?
DorKa 14:58, 17 sty 2019

makadamia napisał(a)
Dorka, ale co Ci się kupy nie trzyma, jak tu tylko linia rabaty narysowana?
Chcesz inaczej ją poprowadzić? Ale domyślasz się, że czeka Cię batalia z eMem o trawnik?

Asia, batalia mi nie straszna Wiesz do czego zdolna jest matka w obronie swego dziecka A ten ogród to moje trzecie a wracają do chaosu jaki tam panuje.. To koło z lewej ma się nijak do serca nie mówiąc o tym jak ta pieśń przyszłości czyt kostka źle wygląda. Bez ładu i składu wrr...