Dziewczyny, dzięki wielkie za miłe przyjęcie i od razu odpowiadam zbiorowo. Prawie żadnych zmian w Zakręconym nie odnotowano.
Mało tego, nie wiem jak to sie stało ale prawie żadnych zdjęć nie zrobiłam w tym sezonie.
Źle ze mną , oj źle W sensie ogrodowym bo zdrowotnie wszystko ok
Ale wracam znów na obroty i się poprawię . Obiecuję!
Spokojnie spokojnie, jeszcze zdąrzysz założyć rabaty Już ni w tym roku ale może w przyszły. To tylko ja taa napalona, że musiałam pyknąć ogród w rok... a teraz poprawki robią, bo nie wszystko było przemyślane tylko na "hal pal", jak moja babcia mawiała...
Ciekawa jestem tarasu eMusiowego, to chociaż to pokaż! No pochwal się
Ciesze się, że mój busz Ci się posoba, tez go lubię i ciągle zagęszczam
Jedyne zdjęcia jakie mam w tym roku. Nie wiem jak się emotka wstydu robi . Tarasik Emusiowy
A ogród w ogóle nie obfocony w tym roku Z jednej strony to dobrze ,że tetrisa nie było bo roślinki mogły nabrać masy choć troszkę
Jak tylko wszystkie liście wyzbieram to zrobię rekonesans
I obiecuję wrócić do Was , tym bardziej ,że nowe plany i chęci na kolejne rabaty mam
Przepiękny taras! Zazdroszczę pozytywnie, bo dużo ładniejszy niż mój z płyt betonowych. Zdolny eMuś, brawo! W tle widać śliczny i zadbany ogród. Jeszcze przy tarasie może by coś posadzić, jakieś trawki, np. jak u Johanki
Zdolny to fakt i tak jak piszesz sporo kasy w kieszeni zostaje
No właśnie już zaczęłam rysować kolejną rabatkę obok tarasu . Jak zrobię aktualne zdjęcie to wstawię swój pomysł
p.s z tym ślicznym i zadbanym to Cie troszkę poniosło ale dzięki
Jednak mam jeszcze inne zdjęcia z tego roku. Mianowicie cisów własnoręcznie wykopanych z cudzego ogródka ( spokojnie , za zapłatą )
Zdjęcia są w wątku cisowym bo potrzebowałam porady jak się z nimi obchodzić. Oczywiście otrzymałam (Toszka dziękuję )
Wyglądały tak
a po posadzeniu tak :
ten miał być docelowo stożkiem ale Danusia wybiła mi to z głowy
z tego tylko niwaczek nieboraczek powstanie
a te może w przyszłości ścianę utworzą
a co z nich ( czy w ogóle przeżyją ) na wiosnę wyjdzie to czas pokaże