Dragonka
15:35, 31 lip 2021

Ania, dzięki za pamięć o mnie
Pysznogłówki już teraz wyglądają bardzo ciekawie, jak dla mnie przypominają maliny
Świetne są, jak inaczej od innych kwiatów zaczynają kwitnienie. Jakbyś pamiętała, cykniesz je znowu niedługo? Żeby można zobaczyć jak wyglądają za chwilę..
Co do chwastów- w kilka godzin pielenia samego trawnika z chwastnicy obrzydliwie rozrośniętej uzbierałam wór duży 140 l..a to nie koniec. Oset mam u siebie niestety, kupiłam taką łopatkę do usuwania chwastów, na all.. za jakieś 4 zł, a super daje radę.Głęboko wchodzi i pomaga wyciągnąć, choć pewna jestem, że i tak jakiś kawałek tego dziada zostaje w ziemi..i odrośnie. Robota głupiego, niestety, ale jak zakwitnie i się pozwoli mu rozsiać, to tragedia.
Poobijaj się jak masz wolną chatę- uwielbiam te chwile kiedy mam dom dla siebie
I mogę się pławić w błogim nic-nie-robieniu

Co do chwastów- w kilka godzin pielenia samego trawnika z chwastnicy obrzydliwie rozrośniętej uzbierałam wór duży 140 l..a to nie koniec. Oset mam u siebie niestety, kupiłam taką łopatkę do usuwania chwastów, na all.. za jakieś 4 zł, a super daje radę.Głęboko wchodzi i pomaga wyciągnąć, choć pewna jestem, że i tak jakiś kawałek tego dziada zostaje w ziemi..i odrośnie. Robota głupiego, niestety, ale jak zakwitnie i się pozwoli mu rozsiać, to tragedia.
Poobijaj się jak masz wolną chatę- uwielbiam te chwile kiedy mam dom dla siebie