Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród ponad miarę - czyli trudne początki

Ogród ponad miarę - czyli trudne początki

Judith 14:08, 04 wrz 2024

ajka napisał(a)

Judith, my tu zawsze wszystkie podniecamy się jak tworzą się nowe rabaty. Niekoniecznie u nas

E, wcale nie zawsze . Natomiast ten pomysł wydał mi się tak świetny, że zaczęłam obgryzać hybrydę czekając w napięciu na Twoją decyzję .
ajka 14:12, 04 wrz 2024

anuska2507 napisał(a)
Ale się tu zadziało! Podoba mi się projekt.
Chyba nie służył Ci stan "skończonego ogrodu" i brak perspektywy na nowe zakupy

Otóż to. Jak tu żyć bez planu na nowe drzewa i roślinki? Że to miałby być już koniec?
MagdaLenka 14:13, 04 wrz 2024

Mi też bardzo przypadł do gustu ten pomysł.
Muszę u siebie zrobić zdjęcia z drona. Mam wrażenie, że na takiej podstawie łatwiej się projektuje.
ajka 14:14, 04 wrz 2024

Judith napisał(a)

E, wcale nie zawsze . Natomiast ten pomysł wydał mi się tak świetny, że zaczęłam obgryzać hybrydę czekając w napięciu na Twoją decyzję .

Szkoda hybrydy Jeee! Chyba mam plan
ajka 14:16, 04 wrz 2024

MagdaLenka napisał(a)
Mi też bardzo przypadł do gustu ten pomysł.
Muszę u siebie zrobić zdjęcia z drona. Mam wrażenie, że na takiej podstawie łatwiej się projektuje.

Oczywiście, że tak. Właśnie zastanawiałam się jak wam zaprezentować całość, zdjęcia z dachu nie ogarniają całego ogrodu i przypomniałam sobie o tych z drona. Niestety ja nie mam własnego i pewnie już takich zdjęć więcej nie będę mieć.
Anda 14:29, 04 wrz 2024

Aniu, tą ścieżkę zrobiłabym pókolistą, zgodnie z zakolem basenowej

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kordina 14:33, 04 wrz 2024

Jakże się cieszę
Ścieżki Andy półokrągłe też pasują do całości i jak chciałaś nie po liniach prostych
Judith, a Ty jaką hybrydę obgryzałaś ??
Narsilia 14:59, 04 wrz 2024

Jejku chwilka moment i piękny projekt ci kobiety zaplanowały no tak się cieszę jak by miał być mój jak bym mogła to bym biegła do ciebie że szpadlem .

Pamiętajcie o mnie też mi się marzy nowa rabata po środku trawnika no za dużo tej strawy do koszenia i brakuje takiego zacisza i więcej kwiatów .

Muszę poprosić kuzyna o nowe zdjęcie z drona i koniecznie was o pomoc .

A Ajka cudny projekt wcielać w życie to za rok dostaniesz kolejne 1 miejsce jak nic
Polon 15:11, 04 wrz 2024

Koncepcja super, jedynie nie do końca rozumiem ideę ścieżki po trawniku po półkolu.
Natomiast samo podejście do zaplanowana trawnika a pod niego rabat jest słuszna
Anda 15:18, 04 wrz 2024

Polon napisał(a)
Koncepcja super, jedynie nie do końca rozumiem ideę ścieżki po trawniku po półkolu.
Natomiast samo podejście do zaplanowana trawnika a pod niego rabat jest słuszna

Ania chciała ścieżkę, napisała zaraz na początku
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies