Piękny ten tamaryszek nad stawem. W ogrodzie botanicznym od wiosny do jesieni jest co podziwiać. Pochwal się zakupami, bo czytałam, że bagażnik pełen nowego dobra.
Ależ udana wycieczka. Piękne miejsce. Dzięki takim relacjom można wirtualnie trochę pozwiedzać. W rozpoznaniu drzewa niestety nie pomogę, ale kwitnie bardzo ciekawie.
Gosia ma rację, pochwal się zakupami.
Pochwalę się , pochwalę. Na razie spoczywają w bagażniku. Dzisiaj będę sadził. W ogrodzie jestem kilka razy w roku. Teraz będę chciał zobaczyć kosaćce i piwonie
Basiu, podróże to moja pierwsza pasja. Uwielbiam zwiedzać. W tych podróżach staram się łączyć i drugą pasję: piękne ogrody
Takiego drzewa jeszcze nigdzie nie widziałem. A może widziałem ale bez kwiatów i dlatego nie zwróciłem uwagi. Kwiaty ma jak rh ale to nie jest rh.
Zakupy zrobiłem głównie do skrzynek ale nie tylko.
Cieszę się, że się poznamy w Wojsławicach.
Oby tylko deszcz nam nie przeszkodził.
Tak Roma. Pooglądałem w necie. Kształt kwiatów to właśnie to. Kolor co prawda inny
ale to nie ma chyba znaczenia. Również to, że kwiaty przed liśćmi wskazuje, że to Paulownia. Piękny okaz we Wrocławiu!
Kupię na moja działkę w lesie. Tam ani złodzieje ani bobry jej nie zaszkodzą. Posadzę jako solitera.