Asia liliowce ładne
Moje tawuły lewdo żyją. jak przesadzałam ogród wiosną to je wykopałam i wsadziłam do wody i zapomniałam o nich. po 3 tyg. Dałam do ziemi ale grzyba miały. Obcięłam przy ziemi i coś odbija, zobaczymy.
dzięki za foto
To poczekam z Tobą bo one tak ślicznie wyglądają ( znam tylko ze zdjęć tu na O.), że chciałabym się o nich więcej dowiedzieć. Jak Ci coś ruszą, pokaż, oki?
Nareszcie do Ciebie trafiłam i nadrobiłam zaległości Róża The Fairy zawsze mi się podoba Liliowce uwielbiam Roslinki rozkręcają się na dobre, a zakupy fajowe
Jaki ładny busz liliowcowy na rabatach śliczny kolor tego różowego
one tam Ci rosną na mokrym terenie ? ....mam jedną rabatę ,gdzie są chyba wszystkie odprowadzenia z drenażu i woda mi tam chlupie -muszę podosadzać wodopijców więcej .... nic innego nie chce mi tam rosnąć
Basiu, jak będzie co pokazywać to pewnie.
Chyba Gosia mi kiedyś pisała, że u niej te tak wolno przyrasta ten sadziec. Najwyżej wymienię na inny
Bardzo się cieszę, że się rozwijają, chciaz te porażki z drzewami mi wynagradzają.
Te róże w takiej masie bardzo ładnie wyglądają, chociaż zwyklaki Ładnie się komponują z rosplenicą.
Jestem ciekawa, czy hskonki podejmą współpracę. Szykuję im trudne warunki
Magda, jak potrzebujesz coś co Ci wodę wypije to psadź derenie białe w odmianach albo wierzbę np. purpurea nana (można co roku nisko ciąć, żeby nie była wielka).
U mnie na stronach 318 i 321 znajdziesz linki do stron, gdzie są wylistowane roślinyna mokre tereny , może coś Ci przypasuje.
U mnie te liliowce mają mokro ale nie stoją w wodzie
U mnie powstała nowa koncepcja z roślinami z tych list