Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród w dolinie

Ogród w dolinie

basia3012 00:43, 20 lip 2021

Asiu, widzę dużo kwiecia przeróżnego. Liliowce bardzo piękne. Tawuły też ładnie Ci kwitną, tez je lubię.
O rozmnażaniu cisów to mi się marzy. Bo dokupienie wiosną tych 240 maluchów po 1,40zł nie było dobrym pomysłem. Większość padła. Próbuję ukorzeniać te kawałki co ścinam. Bo starsze rosną ładnie, mają duże przyrosty więc ciacham je i do ziemi.
Fajnie, że działasz Asiu. Zniechęcenie minęło jak zły sen. I bardzo dobrze.
Martka 00:53, 20 lip 2021

Liliowce summer wine piękne...
Anusia 07:46, 20 lip 2021

Asiu hortensje urokliwe. Piekne azurowe. Wczoraj przypadkiem bylam w Casto i widzialam podobne. Korcilo mnie bardzo ale nie mialam pomyslu gdzie je posadzic. Dokupilam rozplenice zgodnie z planem na nowa rabate z trawami.
antracyt 09:32, 20 lip 2021

Twoje liliowce też wpadły mi w oko, fajny zestaw kolorystyczny, mocno energetyczny. Wim's Red i u mnie pokazały kwiaty, wszyscy wokół zachwalali, to nabyłam w zeszłym roku
Alija 00:07, 23 lip 2021

Roocika napisał(a)
Liliowce summer wine

Pięknie się prezentują te liliowce, fajnie, że jest ich spora grupa. Ja niestety, jak kupuję, to po jednym i robi się pstrokacizna, nie umiem się zdecydować.
Joann 07:30, 23 lip 2021

Też zachwycam się liliowcami u Ciebie! One nie rosną chyba zbyt wysoko? Kolejny dowód na to, że w grupie siła
Roocika 09:59, 23 lip 2021

ogród deszczowy
Joann 10:20, 23 lip 2021

O patrz Asiu, jakby z myślą o Tobie napisane
Dragonka 12:56, 23 lip 2021

jaki fajny poradnik! Przyda się, lubię miec takie ciekawostki w biblioteczce cyfrowej jakby było potrzebne

No i jak sadźce, ruszają coś czy jeszcze leniuchują?
Roocika 14:26, 23 lip 2021

basia3012 napisał(a)
Asiu, widzę dużo kwiecia przeróżnego. Liliowce bardzo piękne. Tawuły też ładnie Ci kwitną, tez je lubię.
O rozmnażaniu cisów to mi się marzy. Bo dokupienie wiosną tych 240 maluchów po 1,40zł nie było dobrym pomysłem. Większość padła. Próbuję ukorzeniać te kawałki co ścinam. Bo starsze rosną ładnie, mają duże przyrosty więc ciacham je i do ziemi.
Fajnie, że działasz Asiu. Zniechęcenie minęło jak zły sen. I bardzo dobrze.

Basiu, dziękuję. Ze zrobionych sadzonek cisów cześć od razu się nie przyjęła. W sumie to tylko eksperyment. Mam niestety zbyt mało czasu.
Zniechęcenie niestety nie minęło ale staram się

Martka napisał(a)
Liliowce summer wine piękne...

Liliowce dziękują Marta

Anusia napisał(a)
Asiu hortensje urokliwe. Piekne azurowe. Wczoraj przypadkiem bylam w Casto i widzialam podobne. Korcilo mnie bardzo ale nie mialam pomyslu gdzie je posadzic. Dokupilam rozplenice zgodnie z planem na nowa rabate z trawami.

Aniu, masz tyle pięknego kwiecia, że nie masz co żałować
Zresztą wyrywając chwasty zauważyłam, że ta hortensja... śmierdzi

antracyt napisał(a)
Twoje liliowce też wpadły mi w oko, fajny zestaw kolorystyczny, mocno energetyczny. Wim's Red i u mnie pokazały kwiaty, wszyscy wokół zachwalali, to nabyłam w zeszłym roku

Na razie jestem zadowolona Aktualnie te hortki dostają rumieńca

Alija napisał(a)

Pięknie się prezentują te liliowce, fajnie, że jest ich spora grupa. Ja niestety, jak kupuję, to po jednym i robi się pstrokacizna, nie umiem się zdecydować.

Te liliowce kupował mąż, wybrałam dwie odmiany ze szkółki, a że tej drugiej nie było to wziął więcej takich I tak wyszło, jak zwykle trochę z przypadku

Joann napisał(a)
Też zachwycam się liliowcami u Ciebie! One nie rosną chyba zbyt wysoko? Kolejny dowód na to, że w grupie siła

Asiu, mają jakieś 70 cm na oko