Basiu, wims redy lubię najbardziej jak są białe, na początku kwitnienia i potem jak się robią takie bordo.
Hortensjom nic nie dawałam do dołków, bo przygotowywałam przed sadzeniem całą rabatę, więc miały obornik wymieszany w glebie.
Wiosną dostały granulowany.
Pod spodem jest glina, mam nadzieję, że rośliny się do niej dokopią
To miejsce, zaraz po prawej stronie po wejściu na działkę, przy bramie. Wzdłuż płotu po drugiej stronie ogrodzenia chyba nic nie będę robić, bo czasem szerokie maszyny rolnicze jeżdżą i chyba by to "skosiły".
Wims redy dostały w tym roku tylko obornik granulowany, dwie prawie nie kwitły, akurat te po "gorszej" stronie rabaty
Frontowa, to taka wizytówka Twojego ogrodu, chyba wszyscy zaglądający poznaliby po fotce, że to w Twoim ogrodzie
Pozdrawiam i trzymam kciuki, żeby już więcej robali pożerających brzozy nie było. Ta ułamana wygląda jakby miała taką samą wysokość jak reszta
Hej! Dawno mnie nie było na forum - obowiązki od września nie dawały wytchnienia.
Pięknie wygląda Twój ogród - roslinki rozrosły się i zmęzniały. Widać duże zmiany na plus.