Z ogrodu wyleciały 3 rozplenice, 4 miskanty.
Zostały jeszcze dwie rozplenice, mysle co z nimi zrobić, bo one dopiero startują, przez co mnie wkurzają.
A tutaj mój 6cio latek zrobił sobie plac zabaw
Śniedki co roku dokupuję jesienią na allegro, wciąż mi ich mało - przymykam oko na to, że sprzedają je jako "śniadki" a nie śniedki Mam ustawione przypomnienie w telefonie
Rdest po kwitnieniu idzie do przetrzebienia, trochę się rozpanoszył. Pobiorę sadzonki a reszta na kompost.
Czekam teraz aż tam piwonie zakwitną, wtedy z daleka świecą
Dzięki, jeszcze z 5 razy tyle tej skarpy zostało
To krzycz o tych śniedkach, jak będziesz kupować. Mam tylko jednego, który się zaplątał w darowanym rozchodniku.
One są dosyć pancerne, a potem sobie możesz pobrać sadzonki. Ogólnie to dostałam ten rdest, wcześniej rósł u kogoś w suchym ogrodzie- tam tak nie przyrastał.
Asiu ogród jest piękny, po samych obrazkach ciężko stwierdzić, że masz takie trudne warunki, wszystko wygląda bujnie. Kukliki też bardzo lubię i tego petitcoat czy jak mu tam też mam. Fajne zakupy poczyniłaś O nadgarstek zadbaj bo jego kontuzje lubią się ciągnąć i powracać, może do fizjo się wybierz.