Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród w dolinie

Ogród w dolinie

ajka 20:44, 12 maj 2025

Ja od pracy przy kompie dorobiłam się gangliona, raz i drugi. A nadgarstek właściwie nigdy mnie nie bolał i wydawało mi się, że nie jest jakoś szczególnie przeciążony Może warto skontrolować czy to np nie jest jakaś choroba zapalna jeżeli nie jest to stłuczenie.
Magara 23:12, 12 maj 2025

Piękny bagażnik
Aż mi się łezka w oku zakręciła na myśl, że już tak pięknie wypełnionego bagażnika nigdy nie będę miała
Kordina 00:16, 13 maj 2025

Asiu, ale zakupy bogate poczyniłaś serduszka różowa fajna też
Roocika 16:32, 13 maj 2025

Judith napisał(a)
Ale piękne zakupy!
Asia, w temacie „więcej pomysłów niż możliwości” doskonale Cię rozumiem .
A w temacie problemów z nadgarstkiem w kontekście pracy przy kompie - próbowałaś pionowej myszki?

A nie próbowałam, zbadam temat czy mi taką kupią na próbę

Dzięki
Roocika 07:36, 14 maj 2025

ajka napisał(a)
Ja od pracy przy kompie dorobiłam się gangliona, raz i drugi. A nadgarstek właściwie nigdy mnie nie bolał i wydawało mi się, że nie jest jakoś szczególnie przeciążony Może warto skontrolować czy to np nie jest jakaś choroba zapalna jeżeli nie jest to stłuczenie.

O kurde, nie wiedziałam, że coś takiego istnieje jak ganglion Aż musiałam wygooglać.

Ból chyba mam największy jak pielę za pomocą szpikulca, no i po pracy. Skrollowanie tel. też chyba ma wpływ hahah

Magara napisał(a)
Piękny bagażnik
Aż mi się łezka w oku zakręciła na myśl, że już tak pięknie wypełnionego bagażnika nigdy nie będę miała

Nigdy nie mów nigdy Może jakiś zimozielony żywopłot na osłonięcie od wiatrów?

Kordina napisał(a)
Asiu, ale zakupy bogate poczyniłaś serduszka różowa fajna też

Bożenko, serduszka posadzona Wczoraj oglądałam kukliki i przez pomyłkę trafił się jeden pomarańczowy haha, chyba będzie go trzeba rozmnożyć
Bee 09:39, 14 maj 2025

Roocika napisał(a)
Lubię to ujęcie.

Zawsze jak wychodzę zza domu to buzia mi się śmieje

Piękna ta rabata też bym się uśmiechała. Jednak glina i wilgoć i rośliny są już takie bujne.

Przeczytałam, ze nornice zjadają Ci seslerię? Ech, to by tłumaczyło dlaczego moja tak słabo rośnie. Napisz, proszę, jakie rośliny zjadają w zimie. Też mam ten kłopot. Sadzenia cebulowych już mnie oduczyły
TAR 10:06, 14 maj 2025

Asia, bardzo ładne zakupy. Gdzie sie zaopatrujesz tam u siebie? Choiny calkiem, calkiem.
Gosialuk 10:16, 14 maj 2025

Asia w kwestii nadgarstka, to myszka ergonomiczna pomaga. Ale to też może być cieśń nadgarstka, trzeba w tym kierunku zrobić badania.
Fajnie tak pojechać do szkółki i nakupić dobroci. Od razu się buzia śmieje. Choć jak ostatnio sadziłam swoje, to już zaczęłam psioczyć sama na siebie, że po co mi to. Ale jak ładnie rośnie i kwitnie, to się już o tym nie pamięta. Trochę jak z porodem.