Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

ElzbietaFranka 23:00, 16 gru 2021

Witam Danusiu

Mieliśmy na Mazowszu Kilka dni cudownej pogody. Mgła, przymrozki nie za wiele śniegu. Mróz oszronił trawy, krzaki i drzewa cudowne widoki mało się zdarza taki krajobraz.
Pierwsza fota trawy na tle brzozy sąsiada widok bajeczny.
Może święta znowu takie będą

Pozdrawiam
Magara 23:16, 16 gru 2021

Danusiu, i ja już zamówiłam
Bardzo sobie cenię Twoje porady, a zauważyłam, że do dwóch pierwszych książek często wracam i za każdym razem odkrywam coś nowego, na co wcześniej nie zwróciłam uwagi albo po prostu, w danym momencie, nie było dla mnie ważne.
Niby w internecie jest "wszystko", ale zima, kominek i herbata - idealny czas na kolejną książkę w wersji papierowej
basia3012 00:28, 17 gru 2021

Nowa12 napisał(a)
Trzeba mieć wszystkie do kolekcji . Zamówiłam . Mnie by się jeszcze marzył taki album inspiracji ogrodowych czyli pięknych zdjęć wzorcowych kompozycji rabatowych, których mnóstwo stworzyłaś u siebie i u innych.
I jeszcze liczę, że powstanie ilustrowana historia powstania Nowej Anglii .

No, fajnie by było. Jak nie można/nie chce się ()u siebie już zmieniać rabat to przynajmniej na zdjęciach człowiek by pooglądał i pomarzył.
Gardenarium 12:07, 17 gru 2021

Nowa12 napisał(a)
Trzeba mieć wszystkie do kolekcji . Zamówiłam . Mnie by się jeszcze marzył taki album inspiracji ogrodowych czyli pięknych zdjęć wzorcowych kompozycji rabatowych, których mnóstwo stworzyłaś u siebie i u innych.
I jeszcze liczę, że powstanie ilustrowana historia powstania Nowej Anglii .

Po trawach będą angielskie rabaty W planie nie tylko bukszpanowy na pamiątkę, bo ten ogród zmienił oblicza polskich ogrodów, musi mieć swoje miejsce w mojej bibliografii, powstanie obecnego ogrodu - także w planach
Tylko czy zdrowia na to wszystko wystarczy? Nie wiem. Mam chęć jak najbardziej

Różne plany są, a życie pokaże

Instagram Ogrodowiska
Joku 18:28, 17 gru 2021

Jestem pewna że na emeryturze nudy nie będzie.
Dla mnie jedna z największych Twoich zasług to dobrze przycięte brzegi trawnika w wielu ogrodach. Poszło w Polskę!
basia3012 00:36, 18 gru 2021

Gardenarium napisał(a)

Po trawach będą angielskie rabaty W planie nie tylko bukszpanowy na pamiątkę, bo ten ogród zmienił oblicza polskich ogrodów, musi mieć swoje miejsce w mojej bibliografii, powstanie obecnego ogrodu - także w planach
Tylko czy zdrowia na to wszystko wystarczy? Nie wiem. Mam chęć jak najbardziej

Różne plany są, a życie pokaże

O to, to. Już staję w kolejce.
Danusiu, dasz radę. Jak nie Ty to kto?

Zdrówka życzę duuużo.
vita 10:15, 18 gru 2021

Danusiu gratuluję kolejnej książki. Dziękuję za udzielenie rabatu, tylko jak teraz doczekać do 21 stycznia? Pozdrawiam serdecznie.
Gardenarium 12:52, 18 gru 2021

Jejku, ja też czekam. Oczekiwanie zapewne wynika z braku papieru, teraz na wszystko się czeka. Natomiast dobre w tym jest to, że w styczniu będzie już bliżej wiosny i zakupy nasion możliwe oraz planowanie zasiewów. Ja już projektuję dla nas nowy warzywnik i Nowy ogród.

Instagram Ogrodowiska
kasiek 14:57, 18 gru 2021

Jak cudownie ogród wygląda w tej szadzi
A strojenie bombkami kiedy? U mnie salonik juz w czerwieni świątecznej
Gardenarium 15:00, 18 gru 2021

Kasiu, w tym roku minimalizm, mech i gałązki i tylko kokarda. A na choince zobaczy się Zmieniłam wygląd salonu poduszkami, zieleń butelkowa i granat. A na oknach tylko wianki z mchu ze wstążką też zieloną. Minimalizm. Jak nigdy

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies