Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

eliza3 19:46, 13 lip 2013

Troszku ci zazdroszczę tego słonka, ale cieszę się, że wypoczęłaś i miałaś piękną pogodę.
Rozumiem, że nie chce Ci się wracać...
Pozdrawiam.
popcorn 19:49, 13 lip 2013

Hej Elu, co jak co ale pogoda nam się udała, padało 2x i to w nocy, super Młoda zostaje z Dziadkami i kuzynami jeszcze 2 tygodnie... pewnie jej nie poznam bo apetyt dopisuje niesamowicie i mi urośnie

Będziemy mieć chatę wolną Pogrzebię sobie w ogródku, będę miała duuużo czasu Dzięki, Ela, pozdrawiam!!
Celina 21:08, 13 lip 2013

Witaj Karolciu
Gabriela 21:13, 13 lip 2013

Jak się zmienił ogród bez ogrodniczki?. Na pewno bardzo, zawsze tak jest.
Ależ zdeterminowana byłaś z tymi krowimi plackami, naprawdę gdzieś niedaleko Ciebie nie ma wsi z krowami? Możesz toto zalać wodą w czymś i mieć świetny nawóz, czyli gnojowicę do podlewania po rozcieńczeniu, Moim zdaniem mniej śmierdzi od gnojówki z pokrzyw i skrzypu.
Margarete 22:40, 13 lip 2013

Oj jak ci zazdroszcze tych wakacji, jak fajnie miałaś, i pogoda i las i woda i konie wczesniej....super wakacje! Szczęśliwej drogi do domu !
Mala_Mi 08:41, 14 lip 2013

Wakacje...ale Ci dobrze A raczej było dobrze ....
ell 08:52, 14 lip 2013

Piękne wakacje i na dodatek pachnące drożdżówkami.
Anita1978 09:05, 14 lip 2013

Superowa wakacje!!! A pomysł z plackami....szalony!!!
Margolka 16:40, 14 lip 2013

Popadało i całe szczęście, bo nie chce mi sie podlewać, a raczej nie mam siły Niedawno wróciłam i patrze raczej, zeby sie pod kocyk wczesać niż ogród podlewać
Ty tez ju z w domu chyba, więc... pomysl o spotkaniu Karolko
Pa :*
popcorn 20:33, 14 lip 2013

Celinko, witaj!
Gabrysiu, niby "tylko" 2 tygodnie, a tu busz!! Skosiłam trawę "Kościelnych" sąsiadów nie było, więc im nie przeszkadzałam terkotaniem w niedzielę i od razu lepiej. Mnóstwo owoców i warzyw do zebrania, ale padłam. Nie śpię od 4tej rano i lekko wyczerpana jestem
Gabrysiu, krowie placki zebrałam "przy okazji". Na naszej wsi jest jedna krowa. Mam wujka z krowami, ale jakoś nam nie po drodze do niego :/ no i czym to przewieźć? A takie suche, bezzapachowe... nie była źle Jedną siatkę oddałam sąsiadce za podlewanie

Małgoś - dziękuję, dojechałam Pusto na drodze

Aniu, no niestety od jutra praca, do końca roku bez widoków na dłuższy urlop no cóż...

Elu, przywiozłam kilka do domu, pachną drewnem zamiast jagodami uroki chlebowego pieca
Anito, też już wróciłaś? Placki - hihi, będę miała co wrzucić pod róże. Dzisiaj po drodze kupiłam sobie nową angielkę, odm. Bard jutro pokażę

Małgoś, ja już podlałam, kilka roślin padło niestety uroki sadzenia tuż przed urlopem, ech... no trudno. Też dopiero co wygrzebałam się spod kocyka, padłam na pół godzinki

Spotkanko? Zapraszam do mnie, może wtorek? Środa? Po17tej?

buziaki