popcorn
19:00, 12 lip 2014

Co do kota - nie wypowiadam się. Kupiłam takiego bo CHCIAŁAM i nie uważam żebym postąpiła źle. Wychowanie, odrobaczanie, szczepienia nierasowego tez kosztują i nie widzę niczego złego w tym ze ludzie nie oddają takich kotów za darmo. Mogłam się nie odzywać ze kot nie ma papierów.. ech.
Spotkanie z Krysia i Romkiem było przemiłe. Piękna okolica, super widoki z okna, działka wielka, z potencjałem. Wiele pracy ich jeszcze czeka, ale rabaty które są są przepiękne
Kwiatostany Anabelki większe niż ludzka głowa!
I Vanilka super wypasiona, mojego wzrostu, a ma 3 lata!
Super kurki, jeziorko, brzózki pod którymi rosną grzybki
Hodowane od gałązki bukszpany wielkie i piękne! Nie wiem jak Krysia to robi, ze rośliny rosną jak szalone. Spartyna którą Jej dałam rok temu prawie taka jak moja 4letnia
To ta druga klasa ziemi, chyba, plus opieka.. wypas
Dostałam sadzonkę nowej trawki, nie pamiętam jakiej oczywiście.
Z Kasia byłyśmy jeszcze w 3 szkółkach. Kupiłam sobie mini białą różę szczepioną na patyku (mam taka sama, niska, okrywowa). I trawkę u pani trawkowej w Łasku przy drodze na Łopatki. W Łopatkach byłyśmy u producenta róż, od którego kupowałam m.in. Grahamki 2 lata temu, umówiłyśmy się na jesień - będą nowe róże, już się nie mogę doczekać. Tylko gdzie ja je wcisnę??
Bożenko, pocieszyłaś mnie! Skoro Twoja Edenka z tego samego źródła i to Edenka, to moja może tez urośnie i zrobi się taka jak trzeba
Mini Eden Rose tez kupiłam, 2, były u nas ostatnio w Nomi. Czekam w takim razie, może ruszy - jeśli nie zmarznie.
Spotkanie z Krysia i Romkiem było przemiłe. Piękna okolica, super widoki z okna, działka wielka, z potencjałem. Wiele pracy ich jeszcze czeka, ale rabaty które są są przepiękne

Super kurki, jeziorko, brzózki pod którymi rosną grzybki

Z Kasia byłyśmy jeszcze w 3 szkółkach. Kupiłam sobie mini białą różę szczepioną na patyku (mam taka sama, niska, okrywowa). I trawkę u pani trawkowej w Łasku przy drodze na Łopatki. W Łopatkach byłyśmy u producenta róż, od którego kupowałam m.in. Grahamki 2 lata temu, umówiłyśmy się na jesień - będą nowe róże, już się nie mogę doczekać. Tylko gdzie ja je wcisnę??
Bożenko, pocieszyłaś mnie! Skoro Twoja Edenka z tego samego źródła i to Edenka, to moja może tez urośnie i zrobi się taka jak trzeba