Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 11:25, 28 paź 2012

Hej Ewo,
tez planowałam koszenie i grabienie liści na wczoraj, ale nic z tego nie wyszło trawnika ani liści nie widać
Skasował? To było gorzej niż u nas tym się na szczęście da jeździć... jeszcze...
pozdrawiam!!
ell 11:57, 28 paź 2012

Karola widzę, że juz przygotowujesz nowy żywopłot za płotem.
Wczoraj z rana podjechałam jeszcze do ogrodniczego dokupić co nieco i sprzedający popatrzył na mnie dziwnie i rzekł: " Leje, to chyba pani niewiele dzisiaj posadzi." a ja na to: " Spokojnie jutro też jest dzień"
Sama z siebie się śmieję, a gościu pewnie jeszcze bardziej, bo u nas śniegiem zawiało.

Żal rozbitego samochodu, ale ważne, że nikomu krzywda się nie stała.
marzena 12:06, 28 paź 2012

'śniegu całe mieszki , czas się bawić w śnieżki' ...chyba dobrze pamiętam piosenkę z dzieciństwa ... ?
nasypało rzeczywiście sporo u Ciebie, fajne fotki
pozdrawiam
popcorn 12:36, 28 paź 2012

Ela - ja już nie kupuje, od jakiegoś czasu A co masz jeszcze do posadzenia?

Marzenko - pięknie za oknem, to prawda! A u Ciebie?
pozdrawiam!
bociek 13:10, 28 paź 2012

Kurcze, Karolina, przykro mi z powodu stluczki, ale najwazniejsze, ze nikomu nic sie nie stalo...

popcorn 13:28, 28 paź 2012

Nic się nie stało na szczęście; naprawia, to tylko rzecz...
ale źli jesteśmy, bo auto niedawno zmienione
dzięki, Boćku!
vita 13:39, 28 paź 2012

Minie, zawsze mija ten żal po stłuczce. Takiej zimy jak u Ciebie to u nas nie ma. Cisy przywiązałaś do ogrodzenia? Bardzo dobrze!
popcorn 13:47, 28 paź 2012

Wiktorio -pewnie tak. Kurczę jakby to się nie mogło parę mcy wstecz stać, jak jeździliśmy 10letnim autkiem które osobiście 2x rysnęłam parkując??

Cisy przywiązałam, bo zwykle wieje od zachodu i jakby co dociskało je do ogrodzenia. A tym razem wiało od wschodu, wiec parę wygięło... ale już są przysznurowane
Urszulla 16:08, 28 paź 2012

Hosty wyglądają tak

A najbardziej mi żal tych host, niedawno się nimi zachwycałam. Ale nie przemroź ich, żeby były na przyszły rok
A przygody samochodowe się zdarzają, najważniejsze jak szczęśliwie ludziom się nic nie stało.
ell 16:15, 28 paź 2012

popcarol napisał(a)
Ela - ja już nie kupuje, od jakiegoś czasu A co masz jeszcze do posadzenia?

Jeszcze wszystkie cebulki: krokusy, tulipany, zonkile. Muszą zaczekać na lepszą aurę.