Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ogrodoweimpresjejolki

ogrodoweimpresjejolki

Mala_Mi 17:13, 21 lis 2013

Bogusia musi sie nauczyć dekalogu.. punkt 9

Ale bukiety z zasuszonych kwiatów masz obłędne... aż sie wierzyć nie chce, że to już suche

A z pogoda tak jak mówiłam, jak u mnie słońce u Ciebie deszcz i na odwrót.. ale nie będę sknerus.. nich Ci poświeci... ja potrzebuję na 3 godzinki bez desczu by kostkę skończyć za domem..
Bogdzia 17:39, 21 lis 2013

Pięknie Ci sie trzymają kolory w tych suchych bukietach.Obydwie mgiełki też super. Pozdrawiam.
EPODLAS 20:52, 21 lis 2013

Jolu, śliczne i subtelne są te twoje bukiety. Mam gipsówkę, tylko taka wielka urosła i się przewracała, musiałam ją podwiązać. Ich delikatnie kwiatuszki chętnie wykorzystywane są w bukietach. Ty zrobiłaś je super. Gratulacje.
jotka 22:19, 21 lis 2013

asc napisał(a)
Bogusia musi sie nauczyć dekalogu.. punkt 9

Ale bukiety z zasuszonych kwiatów masz obłędne... aż sie wierzyć nie chce, że to już suche

A z pogoda tak jak mówiłam, jak u mnie słońce u Ciebie deszcz i na odwrót.. ale nie będę sknerus.. nich Ci poświeci... ja potrzebuję na 3 godzinki bez desczu by kostkę skończyć za domem..

Aniu, spojrzałam na swój parapet zewnętrzny balkonowy i podejrzewam, ze stojace wrzosy też mam suche

Jutro wyjdę na balkon i sprawdze namacalnie, czy da się je jeszcze przywrócić życiu.
jotka 22:21, 21 lis 2013

Bogdzia napisał(a)
Pięknie Ci sie trzymają kolory w tych suchych bukietach.Obydwie mgiełki też super. Pozdrawiam.

Dziękuję Lubię drobne zmiany aranżacji w pomieszczeniach - suche bukiety mi w tym pomagają.
M. po takich zawsze podsumowuje - już nie mogłaś na miejscu usiedzieć ...
jotka 22:22, 21 lis 2013

EPODLAS napisał(a)
Jolu, śliczne i subtelne są te twoje bukiety. Mam gipsówkę, tylko taka wielka urosła i się przewracała, musiałam ją podwiązać. Ich delikatnie kwiatuszki chętnie wykorzystywane są w bukietach. Ty zrobiłaś je super. Gratulacje.

Bozenko, moja gipsówka tez duża. Ale ponieważ rośnie między piwoniami, to tylko lellko ja musze podwiązać, bo boki opiera na sąsiadkach
jotka 22:24, 21 lis 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Miałam gipsówkę 15 lat i teraz wyrzuciłam wsadziłam rozchodnik...ciągle mało miejsca,a teraz jak widzę u ciebie żal mi się zrobiło
Ja wyrzucam tylko roslinki które mi chorują. I może dlatego mam taki misz masz.
Celina 22:24, 21 lis 2013

Jolu wybierałam się do Ciebie , a Ty mnie uprzedziłaś

Suszki bardzo wdzięczniaste

A co tam w wiadomej sprawie??...

Kliknij jak będziesz miała chwilkę wolną
jotka 22:32, 21 lis 2013

Celina napisał(a)
Jolu wybierałam się do Ciebie , a Ty mnie uprzedziłaś

Suszki bardzo wdzięczniaste

A co tam w wiadomej sprawie??...

Kliknij jak będziesz miała chwilkę wolną

Kliknę, kliknę Dziś miałam rywalizację z najmłodszym wnukiem - kto szybszy, sprawniejszy, więcej narozrabia
Dotychczas ile razy coś narozrabiał, to M. groził mu palcem i mówił Mu nununu. Dziś roczny maluszek otworzył sobie szufladę z serwetami, powyciągał wszystkie, a jak ja dobiegłam, to sam sobie zrobił "nununu
I jak tu nie kochać. Rozbawił mnie i podniosłam te słodkie 11 kg by ucałować, a teraz kręgosłup przypomina mi ta chwile zabawy. Mam nadzieję, że do jutra przejdzie, bo mnie nie wolno nić dźwigać ...

Może wyrośnie z niego ogrodnik, bo ciągnie go też do doniczek na parapetach
Celina 23:03, 21 lis 2013

jotka napisał(a)

Kliknę, kliknę Dziś miałam rywalizację z najmłodszym wnukiem - kto szybszy, sprawniejszy, więcej narozrabia
Dotychczas ile razy coś narozrabiał, to M. groził mu palcem i mówił Mu nununu. Dziś roczny maluszek otworzył sobie szufladę z serwetami, powyciągał wszystkie, a jak ja dobiegłam, to sam sobie zrobił "nununu
I jak tu nie kochać. Rozbawił mnie i podniosłam te słodkie 11 kg by ucałować, a teraz kręgosłup przypomina mi ta chwile zabawy. Mam nadzieję, że do jutra przejdzie, bo mnie nie wolno nić dźwigać ...

Może wyrośnie z niego ogrodnik, bo ciągnie go też do doniczek na parapetach

a mnie się dzisiaj wyświetliła fotka jak mu kuperek wystaje z pralki

No wiem jak to jest z tym dźwiganiem niestety.

Musze się strasznie pilnować ,bo to odruch taki , że bierzesz i całujesz tego dzioba ,aż mlaska!!

A potem nie wiadomo jak stanąć bo chce się człowiek złamać

Dobrze , że jest dziadek , temu to można jeszcze na plecy wskoczyć i zrobić patataj ,patataj