Cudne miejsce stworzyłaś a sarenki nie niszczą Ci roślin , ja się od moich musiałam odgrodzić siatka leśna bo wszystkie wsadzone drzewka zjadały do samej ziemi
piekna jesień u Ciebie na rabatach, murek niech rośnie,dzieje się
a tego bodziszka odstawiłam wczoraj w szkółce - chyba krwisty się nazywał nie wiem jak kwitnie ale listki ma cudne - pewnie się wrócę
Kurczę Kobieto, jak ci się udało stworzyć taki piękny ogród mając takich gości? Jakiś pakt o nieagresji z nimi zawarłaś? Paśniki gdzieś w rabatkach chowasz? Kurczę, przy bylinach ten gość stoi- może w tą stronę trzeba iść i wtedy drzewek nie ruszą. Moniko zdradź tajemnicę, bo u mnie robią pogrom.
Zachwycam się wszystkim i ogłaszam, że Pani Czartoryska (ta od ogrodu - klombu polskiego) byłaby z Ciebie dumna... . Tak myślę.
Zawsze wpadam do ciebie z ciekawością, lubię bardzo twój ogród. Też sobie pomyślałam o tych sarnach i szkodach. Ale sarny to takie sympatyczne zwierzaki i można im nieco wybaczyć .
Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia życzymy ogromu łask płynących od Bożej Dzieciny wprost do Serc Waszych i rodzin. Oraz Wigilii w rodzinnym gronie przepełnionej miłością.