Przepiękny ogród, bajeczne róże bujnie rozrośnięte. Bardzo zasmuciła mnie informacja że nie będziesz kontynuować wątku. Lubiłam do ciebie wpadać. Jesteś na FO?
Och Moniko, nie pozbawiaj nas widoków z Twojego ogrodu. Nie masz obowiązku pisać często. Ale Twoje róże,rabaty i detale ogrodowe i to jak ogród się rozwija sprawiają że uwielbiam tu zaglądać. Mam więc nadzieję że jednak czasem wrzucisz tu zdjęcia.
Moniś, co ty za głupoty opowiadasz, że nie będziesz już prowadzić wątku. Masz jeden z piękniejszych ogrodów, które widziałem. Jeśli tylko możesz wstawiaj zdjęcia co jakiś czas, nie musisz wstawiać zdjęć codziennie
Witam i protestuję i nie zgadzam się na przerwanie prowadzenia wątku.Właśnie dzisiaj po długiej przerwie odnalazłam twój wątek i przejżałam go od pierwszej strony.Twoje metamorfozy w kierunku ogrodu symetrycznego zainspirowały mnie do zmian u siebie i latam co chwilę do ogródka i w myślach mam już plan na jego sporą część.Więc pytam gdzie będę szukać dalszych inspiracji? Jeżeli masz problemy czasowe aby ogarnąć Ogrodowisko to proszę chociaż o kilka fotorelacji np.jak coś nowego robisz w ogrodzie.Twój wątek mam w obserwowanych więc zawsze z przyjemnością pospaceruję po Twoim ogrodzie.
Jeszcze raz proszę o nie rezygnowanie z prowadzenia wątku... przecież ogrodnik to twarda sztuka i tak łatwo się nie poddaje.