paradas
11:05, 25 lip 2019

Umawiajcie się, może jedziecie w te same rejony 
Zdjęć za bardzo nie robię bo komu by się chciało dbać o ogród jak mnie nie ma
Coś tutaj mam ale nie za dużo.
Kupiłem sobie sadzonkę oleandra w Chorwacji za całe 7 kun. Chyba najlepsza pamiątka jak dla mnie
Myślałem że kolor będzie taki krwisty, jak czerwone wino jednak idzie w pomarańcz 
Jedna z 3 posadzonych hortensji ogrodowych tej wiosny będzie kwitła, późno ale się cieszę. Mam nadzieję na błękit
Na zdjęciu obok morze mieczyków, kiedy one zakwitną 
Floksy zaczynają kwitnąć, nie wiem gdzie zgubił się mój ulubiony. Taki neonowo pomarańczowy
Tutaj widać trochę trzmielin. Za dużo nie było co ciachać a nie chciałem mieć golutkiej, malutkiej kulki na pniu
Widać że nierówno... Te surifnie uwielbiam! Nawet nie trzeba zwiędłych obrywać, przed urlopem to robiłem spędzając nad donicą pół godziny a teraz widzę że mają się dobrze i bez tego 

Zdjęć za bardzo nie robię bo komu by się chciało dbać o ogród jak mnie nie ma

Coś tutaj mam ale nie za dużo.
Kupiłem sobie sadzonkę oleandra w Chorwacji za całe 7 kun. Chyba najlepsza pamiątka jak dla mnie

Jedna z 3 posadzonych hortensji ogrodowych tej wiosny będzie kwitła, późno ale się cieszę. Mam nadzieję na błękit

Floksy zaczynają kwitnąć, nie wiem gdzie zgubił się mój ulubiony. Taki neonowo pomarańczowy

Tutaj widać trochę trzmielin. Za dużo nie było co ciachać a nie chciałem mieć golutkiej, malutkiej kulki na pniu