Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Agatorek 09:11, 23 wrz 2024

❤️❤️❤️
Rumianka 10:44, 23 wrz 2024

Współczuję kolejnych przykrych przeżyć z zalaniem...oraz tym wszystkim też, którzy utracili wszystko...mam ścisnięte gardło z przerażenia i nic madrego nie potrafię napisać...Pozdrawiam
MartaCho 13:40, 23 wrz 2024

Sylwia,
dziękuję bardzo za wczorajsze spotkanie- to wspaniale, móc Was wreszcie osobiście poznać! Bardzo się cieszę, że się wreszcie udało!
Miejsce na ziemi, wśród teraz już pustych pól, udało się Wam stworzyć naprawdę magiczne! O tej porze roku jest przepięknie! Ten Red Sunset świecący z daleka! Jak wygląda ogród w inne pory roku? Mus osobiście sprawdzić

sylwia_slomc... 14:02, 23 wrz 2024

Juzia napisał(a)

Każdy jest w środku słaby.

Jak nie masz korony to ja Ci kiedyś przywiozę

Trzymam Cię za słowo z tym przyjazdem
sylwia_slomc... 14:05, 23 wrz 2024

Agatorek napisał(a)

Sylwia, było mi niezmiernie miło dołączyć do tej ekipy i poznać Ciebie i Twojego Męża ❤️. Jesteś cudowną kobietą, silną i wszystko możesz zwyciężyć.

I niniejszym obiecuję (albo ostrzegam, jak wolisz ), że w przyszłym sezonie na pewno znów Cię odwiedzę . Stworzyłaś cudowny ogród, widać już go z daleka. To miejsce jest po prostu magiczne ❤️

Aguś bardzo Jesteś wielkoduszna bo oglądałaś nasz ogród po przejściach z niekoszoną od trzech tygodni trawą i jak już prawie wszystko przekwitnięte, a kolory jesienne dopiero nieśmiało się zaczynają. Zawsze mi Cię miło będzie widzieć
sylwia_slomc... 14:11, 23 wrz 2024

Agatorek napisał(a)

❤️❤️❤️

Dzięki za fotorelację, ja coś ostatnio mało robię bo i widoki głównie mam muliste
W chatce jak widać wykładzin zamulona, otwarte żeby wyschło bo nie wiem kiedy znajdę czas by ten muł w niej uprzątać, ostatnio zajęło mi to dwa dni. Nie mówiąc o mule na zewnątrz chaty.
sylwia_slomc... 14:14, 23 wrz 2024

MartaCho napisał(a)
Sylwia,
dziękuję bardzo za wczorajsze spotkanie- to wspaniale, móc Was wreszcie osobiście poznać! Bardzo się cieszę, że się wreszcie udało!
Miejsce na ziemi, wśród teraz już pustych pól, udało się Wam stworzyć naprawdę magiczne! O tej porze roku jest przepięknie! Ten Red Sunset świecący z daleka! Jak wygląda ogród w inne pory roku? Mus osobiście sprawdzić

Zawsze Jesteś mile widziana. Fajnie jak nowi pozytywnie zakręceni ogrodowo dołączają do naszej Ekipy z Południa Polski

Tak sobie pomyślałam teraz, ze jak była mapa ogrodów to było widać kto gdzie ma ogród, brakuje mi tej funkcji choćby żeby ocenić które z ogrodów były zagrożone powodzią bo może jest więcej braci Ogrodowiskowej w potrzebie...
Juzia 16:20, 23 wrz 2024

No właśnie! Mapka była fajna!
Szkoda, że już nie ma...
Makao 16:25, 23 wrz 2024

Ale dużo teraz osób próbuje ukryć gdzie ma ogród i swoje miejsce zamieszkania.
To było fajne ale teraz każdy pilnie strzeże te dane. Gdyby się nie bali to wystarczyłoby żeby każdy umieścił w swoim podpisie miejsce zamieszkania a już można by się zorientować która to część kraju.
Rojodziejowa 16:38, 23 wrz 2024

Temat mapki pojawia się co jakiś czas. Mogłaby powstać taka dla wtajemniczonych , bo tak udostępniać wszystkim to raczej nikt nie chce.