Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Majówka na Majówce

Majówka na Majówce

Monia81 06:51, 22 lut 2019

Z Pana Focha się uśmiałam, ale wiem też o co chodzi, przejdzie mu szybciutko jak zobaczy, że pod wpływem prac zmienia się otoczenie na plus do mnie przemawia wersja nr 2 i 3 Asia rewelacyjne projekciki buźka
Magleska 07:48, 22 lut 2019

panem Fochem się nie przejmuj ......przetrawi pomysł i sam będzie chciał pomóc .....pokażesz mu kilka ogrodów ,pojeździsz na spotkania ogrodowiskowe i zobaczysz ,że sam będzie chętnie ulepszał Wasze miejsce na ziemi ....
A później duma go będzie rozpierać ,ze jest pięknie

I dla Asi - wielkie brawa ,powinnaś profesjonalnie zająć się projektowaniem no chyba ,że już to robisz
..... niedługo ktoś nam Ciebie ukradnie z tego forum zdolniacho ......oby nie ,bo kto będzie nam tu te kółka ,fale ,kreseczki stawiał na planach za dobre słowo
malinia 07:51, 22 lut 2019

Kurcze Asia weź pożycz talentu ;p hehe chociaż na tydzień abym mogła zaplanować swoje rzeczy ;D
BKosimkArt 07:52, 22 lut 2019

mikina34 napisał(a)
No to tak, w domu zagościł Pan Foch
W sumie to się nie określił czemu się zjawił...
czy to brak akceptacji dla nowego projektu, bo tak...
czy zbyt duża ilość zabranej trawy (nic to, ze ciągle było słychać narzekanie na chodzenie z kosiarką w te i we wte)...
czy to linie nie tak proste jak dotychczas, które wymuszają inne poruszanie się niż w przód i w tył (czyt. trzeba bardziej uważać gdzie się jedzie)...
czy też zbyt wąska (według Pana Focha) droga do przejazdu dla samochodu czyli. znów trzeba uważać, a nie zwyczajnie wcisnąć gaz...
No tak czy inaczej Pan Foch zaprzestał komunikacji i czekam aż przemówi

To zawsze tak jest, daj trochę czasu na przespanie się z pomysłem, zwłaszcza tak dużym... Panowie Fochowie tak już mają...
Mój po 14 latach (w tym roku będzie 15) mało co akceptuje od razu, z moich pomysłów ale ale ma też swoje pomysły więc jak ja się zgadzam to i on z czasem mięknie... hehe
mikina34 08:41, 22 lut 2019

Agato - u mnie Pan Foch najbardziej kocha swoje własne pomysły, cudze, nawet świetne, potrafi mieć w lekkiej pogardzie
Haniu_Gruszko - tematu drewutni nawet nie śmiałam tykać, bo możliwe, ze skończyłoby się pyskówką, a tak jest błoga cisza
Haniu - Pan Foch tak daleko myślą i wyobraźnią nie sięga
Sylwio - niestety mam inny charakter, moja dewiza: masz focha to go wygoń, ja nie zapraszałam
Monia - przejdzie, przejdzie, tym bardziej, że on palcem przy tym nie tknie
Magdo - Pana Focha inne ogrody i spotkania nie interesują
Basiu - ja się nawet specjalnie nie przejmuję, tylko mnie wkurza takie podejście
mikina34 08:49, 22 lut 2019

Ogólnie rzecz ujmując najbardziej wkurza mnie to, że zamiast podzielać moją radość z możliwości stworzenia czegoś fajnego i zwyczajnie przedyskutować temat zapanowała głucha ciężka cisza - chłopy są jakieś inne

Ale żeby nie było, ja jestem mega zadowolona z projektu Asi i choćby się waliło będę miała taki ogród jak chcę jak to mawia moja mama, jestem aniołem z czarną dupką

Dziękuję wszystkim za słowa otuchy
BKosimkArt 08:56, 22 lut 2019

mikina34 napisał(a)
Ogólnie rzecz ujmując najbardziej wkurza mnie to, że zamiast podzielać moją radość z możliwości stworzenia czegoś fajnego i zwyczajnie przedyskutować temat zapanowała głucha ciężka cisza - chłopy są jakieś inne

Ale żeby nie było, ja jestem mega zadowolona z projektu Asi i choćby się waliło będę miała taki ogród jak chcę jak to mawia moja mama, jestem aniołem z czarną dupką

Dziękuję wszystkim za słowa otuchy

I tego się trzymaj!
Pszczelarnia 09:51, 22 lut 2019

Jak przyszedł (foch), tak pójdzie. Trzeba się oswoić z nowym.
mikina34 11:15, 22 lut 2019

Pszczelarnia napisał(a)
Jak przyszedł (foch), tak pójdzie. Trzeba się oswoić z nowym.

O to to, tez tak uważam
deszczowymaj 17:50, 22 lut 2019

Moniu muszę Ci powiedzieć,że Twój Foch ma podobny styl fochowania do mojego eMa

Jak jest foch,to najlepiej go przemilczeć..nic...cisza...ani mru mru..ciiii
i tak mija godzina,dzień,albo dwa i nagle.. nie wiadomo czemu.. i nie wiadomo skąd ..Pan Foch przemawia jakby nigdy nic ..i foch odchodzi w zapomnienie