Hej Monika!
Dotarłam do ciebie i z przyjemnością przeglądam twój wątek. Nie narzekaj i nie marudź że nie masz czego pokazać bo przecież z tego co widać masz już całkiem fajne rabaty i ciekawe roślinki - fdobrze że zdecydowałaś się na założenie swojego wątku.
Miło u ciebie, są cisy berberysy i trawy, widzę też trochę cebulowych i fajnie zapowiadające się drzewa
Psiaki cudne - moja Luna odeszła od nas przed rokiem w lipcu po 11 latach i nie umiem zdecydować się na kolejnego czworonoga choć bardzo mi brak psiego towarzysza.
Świetny pamiętnik będziesz tworzyć - wierz mi że ja z dużą przyjemnością zaglądam u siebie do wpisów i fotek sprzed lat ( właśnie dziś mija sześć lat mojej obecności na forum) .
Z dużą przyjemnością zapisuję twój wątek Moniko do obserwowanych i będę na pewno tu do ciebie zaglądać

Tym bardziej że jesteś z Łodzi a jak na pewno obserwujesz tu na forum nasza łódzka i podłódzka grupa trzyma się mocno razem, wymienia doświadczeniami i roślinami, często spotyka się, razem odwiedza targi, wystawy i inne ogrodowo ciekawe miejsca. Po prostu lubimy się a nawet przyjaźnimy.
Najbliższe spotkanie inicjujące tegoroczny sezon mamy już wkrótce - bardzo serdecznie cię na to spotkanie zapraszam. Napiszę w wiadomości prywatnej co i gdzie.
Pozdrawiam wiosennie!