Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sałatka pokrzywowa

Sałatka pokrzywowa

April 06:11, 26 lip 2022

Mgduska napisał(a)

African Bride

Crocus Rose

Normalnie ślinię się na takie widoki
antracyt 07:25, 26 lip 2022

Deszczowania to Ci baaardzo zazdroszczę. U mnie to zdecydowanie strasznie suche lato. Tego dziania się zazdroszczę równie mocno. Jest pięknie, będzie jeszcze piękniej. Do ścieżki wzdycham
Kasya 07:42, 26 lip 2022

Ja ten widoczek lubie najbardziej

A z pracami brukarskimi jestem na bieżąco
Mgduska 09:02, 26 lip 2022

Martka napisał(a)

Ależ się działo w ten weekend! Prace budowlane na medal! Czy te panele są z drewna? aluminium? inne?
A powyższe zdjęcie musiałam zacytować z wykrzyknikiem! Sielskie i bajeczne widoki.
Cytrynkowa lilia podoba mi się bardzo. Mam pewien pomysł na nią u siebie

Panele są drewniane, M. bardzo porządnie pociągnął czarnym czymś, żeby nie odstawały od reszty. Dużo pracy,część jeszcze do malowania i naprawdę nie jest łatwo grodzić działkę zarośniętą. Zazwyczaj ludzie robią odwrotnie, ale u nas tyle lat było pusto za płotem, że zdążyliśmy uwierzyć, że tak zostanie.

Lilia cytrynka - czyżby miała towarzyszyć Chopinowi?
Mgduska 09:04, 26 lip 2022

Kordina napisał(a)
O matko!! Co za uczta! Koleżanko zdjęcia artystyczne z Twojego pięknego ogrodu, konik polny - ulubione stworzonko (jedno z wielu)

Też lubię
Mgduska 09:06, 26 lip 2022

tulucy napisał(a)
Nie ma to jak wakacje w kamieniołomie

Czy ta African Bride to czarnuszka jakaś szlachetna??? Jeśli nie, to co to jest????

Poza tym masz pięknie i nie umiem wybrać jednego naj, naj... Nawet ból ócz jest piękny

Bardzo Ci dziękuję, nie każdy doceni urok zgrzytów
Czarnuszka hiszpańska, mam wrażenie, że wschodzi trudniej, ale jak już - jest większa i bardziej dorodna.
Mgduska 09:07, 26 lip 2022

Helen napisał(a)
Uwielbiam

Bardzo mi miło
Mgduska 09:12, 26 lip 2022

Magara napisał(a)
Obejrzałam wszystko, zachwyciłam się Nie wiem jak Ty to ogarniasz weekendowo i masz taki efekt
Zapamiętałam pompony Mam nadzieję, że mi przejdzie fiksacja

No wiesz, ale wydepilowane to nie jest Za to łażą ropuchy, jaszczurki, jeż regularnie zostawia ślady bytności. Postawisz na dzikość, to się nie zamęczysz
Ostatnio znalazłam na mieście kryminał Chmielewskiej, wiecie, na zasadzie wymiany książek, ktoś porzucił przy jakiejś instytucji miejskiej. Książka w dobrym stanie, wzięłam, pomyślałam, że najwyżej oddam u siebie w pracy na regał, gdzie też mamy wymianę.
No i wiadomo, jak się to kończy, ja na fotelu, rodzinę odganiam, na ogród nie patrzę Ale pogoda i tak by mnie wypędziła z ogrodu, nawet się cieszyłam, że pada
Mgduska 09:15, 26 lip 2022

April napisał(a)

Normalnie ślinię się na takie widoki

To musi Ci się kojarzyć z bitą śmietaną, jak nic
Mgduska 09:18, 26 lip 2022

antracyt napisał(a)
Deszczowania to Ci baaardzo zazdroszczę. U mnie to zdecydowanie strasznie suche lato. Tego dziania się zazdroszczę równie mocno. Jest pięknie, będzie jeszcze piękniej. Do ścieżki wzdycham

Zwłaszcza, że ja prawie nic nie robiłam No, obiad machnęłam, ale na pierwsze było zsiadłe mleko.
Nie mogę się doczekać zwiększonej prywatności, wreszcie też pies sąsiadów przestanie na nas szczekać, jest zupełnie niewychowany. A ścieżką, o czystym kapciu dojdę aż do szklarni