Marcin89
19:19, 26 paź 2024
Rozumiem Cię doskonale, bo pracuję na 2 zmiany. Po pierwszej zmianie zanim wyjdę, to zaraz ciemno. Przed drugą zmianą rano zimno, a potem nagle robi się godzina 13 i jestem niemalże spóźniony do pracy. Ale nie narzekam - inni mają gorzej. Może faktycznie urlop weźmiesz?
W kwestii kartonów, które właśnie rozkładałem między cisami. Teraz miałem kartony po sadzonkach bardzo duże, które zrobiły mi robotę. A wcześniej z osiedlowego sklepu spożywczego. Mieli poskładane na kupkę i pozwolili wziąć ile chcę
Jedynie to, że były i małe i średnie, ale i z takich się udało. Rozkładam po posadzeniu dopiero. A niekiedy widziałem wycina się "okienka" na rośliny w rozłożonych już kartonach. Pierwszy raz zastosowałem w maju kartony i jestem zadowolony. Prawie nie było chwastów, więc moim zdaniem warto dać
W kwestii kartonów, które właśnie rozkładałem między cisami. Teraz miałem kartony po sadzonkach bardzo duże, które zrobiły mi robotę. A wcześniej z osiedlowego sklepu spożywczego. Mieli poskładane na kupkę i pozwolili wziąć ile chcę