Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

popcorn 20:45, 13 maj 2020

deszczowymaj napisał(a)

Ależ oczywiście że tak

Buziol

Super! Posadziłam, teraz deszczyk podlewa nie - dziękuję!!!
popcorn 20:47, 13 maj 2020

Basilikum napisał(a)
Oj to ja juz czekam na Twoje kurki
ja mam codziennie 3 kacze jajka i 10 przepiorczych, nie wyrabiamy z ich jedzeniem, na szczescie pare udalo sie sprzedac

Pszczoly fajnie ja sie boje

Przepiórki! Pomysł na kiedyś. Może, może? Ja też się boję pszczół. I wiem że to sporo roboty i wydatków. Nie wiem czy warto. Zobaczymy!
popcorn 20:52, 13 maj 2020

paniprzyroda napisał(a)
Karola, kurnik już za chwilę, łał, mój jeszcze w lesie Siewki wernonii chcesz? Sadziłam z tego samego źródła jesienią, właśnie się pokazały. Mojej Danusi sieje się toto niemożebnie.

Chcę! Bardzo chętnie! Szukałam nasion i średnio mi idzie... Więc jak się sieją u Danusi to bardzo chętnie!!! Jak macie coś odsprzedać to proszę o info na priv no i oczywiście zamówię kuriera

Zobaczymy co nam wyjdzie z płyt OSB, kantówek i desek szalunkowych haha.

Buziaki!!
sylwia_slomc... 20:52, 13 maj 2020

paniprzyroda napisał(a)
Karola, kurnik już za chwilę, łał, mój jeszcze w lesie Siewki wernonii chcesz? Sadziłam z tego samego źródła jesienią, właśnie się pokazały. Mojej Danusi sieje się toto niemożebnie.

A czy i ja bym mogła poprosić o kilka, albo choć jedną???? Proszę, proszę w łąkę ją chciałam
popcorn 08:16, 14 maj 2020

Pada! Jak skończy niech robi się ciepło i już nie wracajmy do tej zimnicy, proszę

Pomidory ledwo żyją, jak się ociepli podleję je jakąś odżywką bo liście blade i nie rosną już dobre trzy tygodnie... wszystko przeze mnie jakbym je trzymała w domu to pewnie byłyby 2x większe i może by już kwitły... no nic może w przyszłym roku wytrzymam

Dziś jedziemy po drzewa, zobaczymy co uda nam się upolować i co się zmieści do mojego mini autka haha

miłego dnia!!!
Konieczki 08:35, 14 maj 2020

Dawno mnie nie bylo

Bedzie kurnik i kurki - super. My wlasnie wczoraj poszerzylismy wybieg naszym, bo mi moj warzywnik demolowaly (jak rabaty demolowaly to pan M nie widzial problemu, ale mniejsza o to). NIestety juz widac wybieg z tarasu... podsadze czyms i bedzie pieknie.

Czym bedziesz zasilac swoje pomidorki - bo moje tez takie blade...

Kiedy bedziesz w Krakowie to wiesz....zapraszam
popcorn 08:48, 14 maj 2020

Cześć Asia! A gdzie w Krakowie? Priv? Bo ja tam bywam oczywiście, a teraz to mam rzut beretem przecież
Chętnie, może za chwilę sytuacja wirusowa będzie lepsza i będziemy żyć jak wcześniej?

Chętnie Cię odwiedzę i popatrzę jak Wasz pas startowy i kurki! Nie wiedziałam że macie kurki!!!

Mam nawóz płynny do róż myślę że się nada buahahaha nie przepadam za wyjazdami do sklepu po coś konkretnego, zwłaszcza ostatnio no i nie mam róż a nawóz zużyję do pozostałych roślin

buziaki!
edi75 09:19, 14 maj 2020

Karola odezwij się jak dojdę roślinki,,zobaczymy kiedy i w jakim stanie
popcorn 09:31, 14 maj 2020

No pewnie Edytko! Miejsce pod barwinek czeka
edi75 09:53, 14 maj 2020

Dziękuje za odwiedziny u mnie i rady ..Biorę do serca