Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

popcorn 08:30, 12 cze 2020

Asia luzik nic się nie stało!!! To ja przepraszam za zawracanie!!!
Pozdrówka miłego dnia! U nas wygląda jakby miało padać. Kurki wyszły zjadły weszły do kurnika ponownie heh może na deszcz

Katte 11:22, 12 cze 2020

Uwielbiam niekonwencjonalne rozwiązania mam kapustę od teściowej chyba wsadzę w rabatkę hehe

popcorn 11:46, 12 cze 2020

Czemu nie uśmiecham się za każdym razem jak je widzę. I przy tarasie mniej ślimaków więc nie cierpią roślinki

Strasznie duszno jest, zapowiadają burze, średnio da się coś robić mimo braku słońca pogoda jest klejąca

Pozdrawiam!
Katte 14:08, 12 cze 2020

Nic mi nie mów wykosiłam trawnik , czułam się jak w saunie ...
I po wczorajszym słońcu moja skóra w kolorze mahoń ....
popcorn 16:03, 12 cze 2020

Super! My mieliśmy mało słońca ale było fajnie i tak, wolny dzień to wolny dzień
U mnie też trzeba kosić

Pozdrawiam!
popcorn 16:31, 12 cze 2020

Byłam po zakupy, po drodze zabłądziłam. Wioskę dalej jest coś co nazywa się Ogrody Brzoskwinia. Liczyłam na szkółkę ale to raczej imprezownia na wesela plenerowe itp z wielkim namiotem. Ale mają derenie Kousa, nie wiem gdzie wcisnę ale wcisnę!!!

Przywrotnik w masie też mega. Buk pendula do wielkiego ogrodu albo ciachać...

sylwia_slomc... 16:56, 12 cze 2020

popcorn napisał(a)
Czemu nie uśmiecham się za każdym razem jak je widzę. I przy tarasie mniej ślimaków więc nie cierpią roślinki

Strasznie duszno jest, zapowiadają burze, średnio da się coś robić mimo braku słońca pogoda jest klejąca

Pozdrawiam!

Patrz, a u nas druga strona Krakowa praży słonko od rana, dopiero wróciliśmy z ogrodu cali oblepieni, ale sporo skoszone i sporo przycięte, tylko sił już brakło w tej temperaturze
sylwia_slomc... 16:58, 12 cze 2020

Byłaś w wąwozie rodkowym? Gdybyśmy wiedziały, ze Ty wioska dalej to byśmy CI nalot zrobiły we wtorek byłyśmy z dziewczynami w Brzoskwini właśnie
sylwia_slomc... 16:59, 12 cze 2020

Pytanie za sto punktów zostawić Ci siewki pęcherznicy o cytrynowych listkach? Znalazłam dziś sporo
Kasya 16:59, 12 cze 2020

popcorn napisał(a)
Byłam po zakupy, po drodze zabłądziłam. Wioskę dalej jest coś co nazywa się Ogrody Brzoskwinia. Liczyłam na szkółkę ale to raczej imprezownia na wesela plenerowe itp z wielkim namiotem. Ale mają derenie Kousa, nie wiem gdzie wcisnę ale wcisnę!!!

Przywrotnik w masie też mega. Buk pendula do wielkiego ogrodu albo ciachać...

O właśnie miałam o to pytac
Ale szkółki juz nie ma ?
Fajne ogrody były