Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

galgAsia 23:00, 21 cze 2021

Magleska napisał(a)
o rany....taka nawałnica jest straszna

biedna Twoja głowa -takim kwietniczkiem dostać ,to niefajnie .....ech ....
obyś jakiegoś wstrząsienia nie miała .....

głupot nie piszesz ,fotki wstawiasz ....hmm ....będziesz żyć

Dorii napisał(a)
Uuuu, a wstrząśnienia nie masz? Współczuję :-*

Stipy cudo

Roocika napisał(a)
Asia, skutki burzy okropne.
Mam nadzieję, że nic Ci nie będzie po tym uderzeniu kwietnika..
Busz podziwiam, muszę zamówić jakieś kwiatki i podosadzać jak tylko będzie chłodnieju nas dziś jeszcze gorąc, liczę, że jutro popada.

Helen napisał(a)
Asia, głupot absolutnie nie piszesz a ogródek obłędnie zarośnięty.
Bardzo zazdroszczę deszczu, u nas spadło dosłownie kilka kropelek a teraz się wypogodzilo, ehhhh.
Dziewczyny, bardzo dziękuję za wsparcie Trochę się wystraszyłam, nie powiem, zwłaszcza że byłam sama, jakbym padła, nikt by mi nie pomógł. Ale nic się nie stało, nie mam zawrotów głowy, mdłości, wymiotów - słowem, nie mam wstrząśnienia. No i na moje szczęście skończyły się upały, po tym deszczu temperatura spadla do 24C, więc szybciej się pozbieram
galgAsia 23:02, 21 cze 2021

W środę Pełnia Truskawkowego Księżyca
wiklasia 23:15, 21 cze 2021

Spuścić Cię nA chwilę z oczu, a Ty takie szaleństwa kwietnikowo umysłowe wyczyniasz.
Starożytni mawiali, że Do wesela się zagoi
tulucy 23:27, 21 cze 2021

Po jednej z ubiegłorocznych nawałnic z zalewaniem skończyłam z guzem na czole wielkości duuużej śliwki, z obtartą skórą. Wpadłam na schody sąsiadów, bo mi deszcz oczy zalewał. A tak uczynków wylewałem im wodę sprzed drzwi garażowych, coby im piwnicy nie zalało

Najważniejsze, że zaburzeń wzroku nie masz i zdjęcia robisz
Basieksp 23:36, 21 cze 2021

Dobrze, że nic poważniejszego Ci się nie stało ja tam boję się takich nawałnic, burz, został mi chyba taki uraz po nawałnicy z 2017 roku, nic fajnego lubię te Twoje księżyce
mrokasia 00:09, 22 cze 2021

Ojacie, ale przygoda, dobrze że nic Ci się poważnego nie stało.
Właśnie się miałam o zdjęcia łysego upominać. Na wieczornym spacerze z psami widziałam, że świeci jak dziki.
Gosiek33 06:03, 22 cze 2021

Auć... biedna Twoja głowa

Dobrze że lato już przyszło
galgAsia 08:29, 22 cze 2021

wiklasia napisał(a)
Spuścić Cię nA chwilę z oczu, a Ty takie szaleństwa kwietnikowo umysłowe wyczyniasz.
Starożytni mawiali, że Do wesela się zagoi
Ale ja tylko usiadłam z kawą na tarasie Dobrze, że tę kawę akurat odstawiłam, bo do urazu głowy doszłyby poparzenia II st.
Wesele, wesele... w najbliższym czasie żadnych nie przewiduję, wię zagoi się na pewno
galgAsia 08:31, 22 cze 2021

tulucy napisał(a)
Po jednej z ubiegłorocznych nawałnic z zalewaniem skończyłam z guzem na czole wielkości duuużej śliwki, z obtartą skórą. Wpadłam na schody sąsiadów, bo mi deszcz oczy zalewał. A tak uczynków wylewałem im wodę sprzed drzwi garażowych, coby im piwnicy nie zalało

Najważniejsze, że zaburzeń wzroku nie masz i zdjęcia robisz
Aaa, pamiętam to Twoje sąsiedzkie poświęcenie U mnie nie miało to nic z robieniem dobrych uczynków.
Podwójnego widzenia ani nieostrego nie mam , mam tylko mdłości na widok mojego zakładu pracy Liczy się?!?
galgAsia 08:33, 22 cze 2021

Basieksp napisał(a)
Dobrze, że nic poważniejszego Ci się nie stało ja tam boję się takich nawałnic, burz, został mi chyba taki uraz po nawałnicy z 2017 roku, nic fajnego lubię te Twoje księżyce
Basia, ja mam takie wrażenie, że te nawałnice z roku na rok coraz bardziej gwałtowne i nieprzewidywalne są. Na pewno trzeba być ostrożnym, choć z tak rozjuszoną naturą trudno sobie poradzić.