Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

galgAsia 20:39, 24 paź 2019

Albo kwestia oświetlenia i aparatu - to zdjęcie robiłam telefonem w słoneczny dzień. To pierwsze - dzisiaj, popołudniu, szaro, pochmurno, trudne światło... Ciekawe

Zana 20:51, 24 paź 2019

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Wyjątkowość jest pochodną lenistwa. Na sama myśl, że musiałabym te doniczki podlewać, szukać miejsca, kopać - już mi słabo. Z przyjemnością natomiast podczytuję o rozterkach i zmaganiach innych.

Nooo taaaa, nie ma to jak podbudować się udręką innych

Aha, a winobluszcz boooski
galgAsia 21:08, 24 paź 2019

Gosiek33 napisał(a)
to jeszcze inna chryzantema zimująca kolejny rok - po podziale mam chyba trzy krzaczki, jak ktoś chętny to wiosną zapraszam.

Taką śliczną chryzantemę wycyganiłam od Gosi . Ku pamięci - wiosną się melduję
deszczowymaj 22:16, 24 paź 2019

galgAsia napisał(a)

Ale tylko trochę Na wiosnę - zaostrzenie choroby: błędne spojrzenia, zespół niespokojnych rąk, niezborne ruchy, bełkotliwa mowa... No co ja Wam będę mówiła - wszyscy tak mamy

Asiaaa
Kasia_CS 22:18, 24 paź 2019

Moja trzmielina w tym roku te same barwy przyjęła, ale wcześniej-teraz jest prawie łysa.

Mam wrażenie, że rok temu też przebarwiała się nieco inaczej, no i na pewno była mega czerwoniutka-w tym trochę zawiodła mimo wszystko..

A chryzantema prześliczna!
April 07:25, 25 paź 2019

galgAsia napisał(a)
Kto tak nie ma - proszę podnieść rękę i przycisnąć przycisk Nie widzę... Idę do okulisty...

No niestety ale się wyłamię. Owszem oglądam w internecie ale nie dodaję do koszyka. Mam inną metodę Jak w wielu miejscach podoba mi się to samo i zapadnie mi w pamięć wtedy znaczy że NAPRAWDĘ tego pragnę. Jeżeli zapomnę co mi się podobało, oznacza to chwilowe zauroczenie i dobrze że zapomniałam. Nie lubię kolekcjonować roślin. Wolę jeden gatunek w większej ilości. No i lubię kupować w realu nie internetowo. Za często się zawi
Ale myślę że i tak zasłużyłam żeby należeć do tego szacownego grona, bo jak wpadnę "na żywo" do mojej ukochanej szkółki, to mam obłęd w oczach. Myślę, że gdybym tylko zamawiała rośliny za każdą wizytą, a pod koniec sezonu mieliby mi to wszystko na raz przywieźć, to musiałby to być spory tir I oby tylko jeden
kwartet 08:11, 25 paź 2019

Chryzantemy to ja wolę takie margarytkowe te rosnące w kopulke to dlam mnie za dużo. ja to muszę dzwonić nawet do sklepów internetowych zamawianie przez klikanie to opcja nie dla mnie zawsze cos pochrzanie.
jolanka 08:29, 25 paź 2019

Ja tak jak Aprilek wole wizyty w szkółkach. Oczopląs to wtedy mało powiedziane. Dotknąć, popatrzeć, powąchać, powybierać.... radocha na całego Klikanie na klawiaturze nie daje tyle przyjemności Tylko niestety nie potrafię trzymać się planu zakupów, za dużo wtedy kupuje
April 08:54, 25 paź 2019

kwartet napisał(a)
ja to muszę dzwonić nawet do sklepów internetowych zamawianie przez klikanie to opcja nie dla mnie zawsze cos pochrzanie.

Aniu, jesteś BOSKA
April 08:56, 25 paź 2019

jolanka napisał(a)
Ja tak jak Aprilek wole wizyty w szkółkach. Oczopląs to wtedy mało powiedziane. Dotknąć, popatrzeć, powąchać, powybierać.... radocha na całego Klikanie na klawiaturze nie daje tyle przyjemności Tylko niestety nie potrafię trzymać się planu zakupów, za dużo wtedy kupuje

Prawda? I te spotkania, dyskusje, wzajemne podkręcanie się .... UWIELBIAM