Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

Helen 20:02, 18 kwi 2022

galgAsia napisał(a)
Helen, ja też tak długo nie daję rady, mimo że towarzystwo na O. też jest suoer

I tu się z Tobą bardzo zgadzam. Mało gdzie jest tak przyjacielsko.
Agatorek 23:42, 18 kwi 2022

Jaskry są prześliczne . Póki co to, że trzeba je wykopywać na zimę, skutecznie mnie odstrasza .

Zazdroszczę Ci hakonki greenhills, trudno ją kupić (tak, jak i bezodmianową macrę), ale na razie się nie poddaję
Roocika 07:44, 19 kwi 2022

Asiu, u Ciebie to już kwitnąca wiosna

Kwitnie wszystko i nawet liście się pojawiły

U nas wciąż nie padało i zimno jest. Deszczu i ciepła nam trzeba

Łysy przepiękny
Judith 12:24, 19 kwi 2022

galgAsia napisał(a)
Ellou
Rozanne dorwałam lokalnie, w takiej mojej ulubionej szkółce. Był jeden jedyny i to tak naprawdę skłoniło mnie do zakupów całej reszty, No przecież jednego bodziszka kupować nie będę...!

Co jest z tymi Rozanne, że albo ich nie ma, albo jest ostatnia...
Ze jednej rośliny w szkółce się nie kupuje to oczywista sprawa .
galgAsia 14:25, 19 kwi 2022

Magara napisał(a)
Dzisiaj zdjęcia mi się otwierają
To się fajnie składa, bo ja ich sporo dołożyłam
Przyjemnego oglądania
galgAsia 14:26, 19 kwi 2022

Helen napisał(a)

I tu się z Tobą bardzo zgadzam. Mało gdzie jest tak przyjacielsko.
Prawda
galgAsia 14:36, 19 kwi 2022

Agatorek napisał(a)
Jaskry są prześliczne . Póki co to, że trzeba je wykopywać na zimę, skutecznie mnie odstrasza .

Zazdroszczę Ci hakonki greenhills, trudno ją kupić (tak, jak i bezodmianową macrę), ale na razie się nie poddaję
Zobaczymy, jak to z tymi jaskrami będzie Ostatecznie, dalie też się wykopuje Może się uda...

Greenhills kupiłam w 2018 i mam ją w tej chwili w całym ogrodzie. Bardzo ją lubię
galgAsia 14:39, 19 kwi 2022

Roocika napisał(a)
Asiu, u Ciebie to już kwitnąca wiosna

Kwitnie wszystko i nawet liście się pojawiły

U nas wciąż nie padało i zimno jest. Deszczu i ciepła nam trzeba

Łysy przepiękny
Tak, wystarczyło kilka dni mokrych, kilka słonecznych i ciepłych, żeby towarzystwo się obudziło Mam nadzieję, że u Ciebie też popada, bez tego bieda...
galgAsia 14:42, 19 kwi 2022

Judith napisał(a)

Co jest z tymi Rozanne, że albo ich nie ma, albo jest ostatnia...
Ze jednej rośliny w szkółce się nie kupuje to oczywista sprawa .
Myślę, że do jego popularności przyczynił się bardzo długi czas kwitnienia (no i Ogrodowisko, ofkors ). Bo jeśli idzie o urodę kwiatów, to chyba B. wspaniały Rosemoore podoba mi się bardziej. Ale, generalnie, wszystkie bodziszki są bardzo wdzięczne w uprawie, bo nie potrzebują w zasadzie niczego Sobie rosną, a my się cieszymy
Dragonka 17:34, 19 kwi 2022

Ależ u Ciebie już wiosna! Piękne te kolory, u mnie jedynie ułudka kwitnie. A ciekawa jestem orlika, bo sama wysiewałam też na jesieni i na razie widzę, że przeżył- jakie masz kolory? Czy to takie różnkolorowe? A jak się wysieją, to te same kolory, czy on różnie się sieje? Sorki za wiele pytań, ale jak widzę u kogoś jakąś roślinkę, którą bardzo pragnę mieć.. rozumiesz sama