Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

Johanka77 20:53, 08 mar 2020

Cześć Asia! Chyba się jeszcze u Ciebie nie witałam

Więc witam wiosennie i życzę Wszystkiego Kobiecego!

Bardzo ładna wiosna u Ciebie. A magnolia szalona
galgAsia 21:59, 08 mar 2020

deszczowymaj napisał(a)
Oblookałam dzisiaj moją magnolkę ..futerkowy płaszczyk na pąkach jeszcze szczelnie opatulony

Bo jeszcze wcześnie jest Tylko ta moja wariatka taka do przodu
galgAsia 22:09, 08 mar 2020

Magleska napisał(a)
Asia ja dziś niestety musiałm odgruzować dom trochę mi zeszło ,póżniej obiad ,ciasto i już odniechciało mi się wybierania kamyczków

za to ponadrabiałam moje ogrody

pięknie popracowałaś .....i te fotki Twoje super -wiosna pcha się na całego …
i magnolia chce kwitnąć -jakaś szalona

dobrze ,że wzięłam się wczoraj za rabatę przy domku ,bo już i tak lawirowałam niezle pomiędzy wschodzącymi bylinami
jutro ma w planie sadzić tanie róże z A..na no i kamyczki....mam ich dość -żebym wcześniej wiedziała ,że to az tyle roboty ,to bym się za nie nie brała teraz …
trudno ….
Mnie ostatnio było trudno zgrać wolny czas z pogodą... Sporo u mnie pada, w odróżnieniu od ub. roku, woda w beczkach się przelewa. Z jednej strony wiosna do przodu, z drugiej - poczucie, że jeszcze tyyyle do zrobienia...

Te Twoje kamyki... chyba bym sobie zrobiła z nimi przerwę może nawet dłuższą Bo tak to może Ci zejść cały sezon i będziesz miała wszystkiego serdecznie dość
galgAsia 22:13, 08 mar 2020

AnnaCh napisał(a)
Ależ wiosna
A magnolia zaczyna gwiazdorzyć
Patrz, Aniu, a dopiero 8 marca Nawet w ub. roku nie było aż tak wcześnie wiosny , a była wcześnie
Magnolka mnie rozczuliła - tak wcześnie, tak pięknie kwitnie Jestem bardzo ciekawa, co będzie dalej...
galgAsia 22:16, 08 mar 2020

Johanka77 napisał(a)
Cześć Asia! Chyba się jeszcze u Ciebie nie witałam

Więc witam wiosennie i życzę Wszystkiego Kobiecego!

Bardzo ładna wiosna u Ciebie. A magnolia szalona
Cześć Ty u mnie nie byłaś, ja już jakiś czas temu przerobiłam cały Twój wątek

Wszystkiego wiosennego, wszystkiego pięknego
Magnolka szalona, nie da się zaprzeczyć
kwartet 22:26, 08 mar 2020

No ja dzisiaj podłubałam aż syn przydreptał z zapytaniem czy obiad przewiduję.
Nie wiem kiedy ja to skończę porządkować , na razie produkuję coraz większy pierdzielnik.A jak skończę sprzątać to przesadzać zacznę no ubaw po pachy.Ale nie narzekam bynajmniej.
Zdjęcia z rodzaju poproszę o więcej,wiosna hula , u mnie jakoś dziwnie przylaszczki bardziej zaawansowane a iryski dopiero kiełki pokazały.Kopytnik kwitnie na całego ,mam go wkitranego pod chochlami ,jak je wycinam to gra pierwsze skrzypce.
Życzę co by ogon już nie dokuczał.
mrokasia 22:40, 08 mar 2020

A ja grzebię powolutku, w sobotę że 3 godziny, bo mnie deszcz przegonił, dziś 1,5h bo miałam inne zajęcia. I też nie wiem kiedy skończę sprzątanie, a jak skończę to tak jak Kwartecik - wezmę się za przesadzanie .
tulucy 06:47, 09 mar 2020

A ja przez cały weekend palcem w ogrodzie nie kiwnęłam - taki lajf
jolanka 07:49, 09 mar 2020

A ja po głowie oberwałam od lodówki, guza mam na czole wielkości śliwki, koloru też takiego no to w ogrodzie też nie robiłam
Czerep pękał jak ch.....ra
galgAsia 08:26, 09 mar 2020

kwartet napisał(a)
No ja dzisiaj podłubałam aż syn przydreptał z zapytaniem czy obiad przewiduję.
Nie wiem kiedy ja to skończę porządkować , na razie produkuję coraz większy pierdzielnik.A jak skończę sprzątać to przesadzać zacznę no ubaw po pachy.Ale nie narzekam bynajmniej.
Zdjęcia z rodzaju poproszę o więcej,wiosna hula , u mnie jakoś dziwnie przylaszczki bardziej zaawansowane a iryski dopiero kiełki pokazały.Kopytnik kwitnie na całego ,mam go wkitranego pod chochlami ,jak je wycinam to gra pierwsze skrzypce.
Życzę co by ogon już nie dokuczał.
O, to ja miałam lepiej - dostałam telefon z zapytaniem, na którą sobie życzę obiad

Jak skończę sprzątać, to powinnam robić demolkę - a jakoś wcale mi się do niej nie spieszy... Na razie mam wymówkę w postaci deszczu...

O widzisz, kopytnik z hakonką to też cudny zestaw, zanotowałam ku pamięci.

Ogon na co dzień jest już nieodczuwalny, dopiero extremum w postaci ogródka go uaktywnia. Jakby było słońce, to bym go wygrzała i byłby spokój

Aniu, dużo słonka i ciepełka nam życzę