Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

TAR 22:23, 17 kwi 2020

galgAsia napisał(a)
No to Ola będzie następnym razem Każda z nich ma swój urok i warto je mieć

juz nie mam miejsca na Ole, w poprzednim ogrodzie mialam Tine, podobna do Oli tyle ze bardziej ukwiecona i drobniejsza. kwiaty nierozwiniete byly rozowe a po rozwinieciu bielusienkie
AnnaCh 22:26, 17 kwi 2020

galgAsia napisał(a)
Czy tu widać test kolorów na ścianie? Jeżeli tak, to ja bym wzięła ten najciemniejszy. Mam taką grafitowo-antracytową ścianę w salonie i bardzo fajnie na niej wyglądają wszelkie roślinki, kwiatki. Początkowo się bałam, że będzie za ciemno, ale wyszło mega, a ściana wcale nie jest malutka
galgAsia 22:30, 17 kwi 2020

Helen napisał(a)
Asia, przyszłam zapytać czy już lepiej?

Zdjęcia masz cudne. Jak zawsze.
Helen, dziękuję
Z tym samopoczuciem to mam problem. Nie spodziewałam się, że się tak rozsypię. Na szczęście mogę zawsze pogadać z eMem, który jest świętym człowiekiem i daje radę.
I jeszcze raz dziękuję Staram się, żeby były jak najlepsze
galgAsia 22:33, 17 kwi 2020

TAR napisał(a)

juz nie mam miejsca na Ole, w poprzednim ogrodzie mialam Tine, podobna do Oli tyle ze bardziej ukwiecona i drobniejsza. kwiaty nierozwiniete byly rozowe a po rozwinieciu bielusienkie
Po tych ostatnich zakupach jestem gotowa w to uwierzyć
Papierówka we wgłębniku tak właśnie kwitnie - pąki różowe, kwiaty białe. No mniodzio
galgAsia 22:36, 17 kwi 2020

AnnaCh napisał(a)
Czy tu widać test kolorów na ścianie? Jeżeli tak, to ja bym wzięła ten najciemniejszy. Mam taką grafitowo-antracytową ścianę w salonie i bardzo fajnie na niej wyglądają wszelkie roślinki, kwiatki. Początkowo się bałam, że będzie za ciemno, ale wyszło mega, a ściana wcale nie jest malutka
Aniu, ten najciemniejszy jest dla mnie zbyt ciemny . Patrzyłam na niego przez 2 m-ce i nie przemówił do mnie.
Zana 22:40, 17 kwi 2020

galgAsia napisał(a)
Helen, dziękuję
Z tym samopoczuciem to mam problem. Nie spodziewałam się, że się tak rozsypię.

Ten sam klub odwiedzam.
Do krzesełek się cofnęłam (oryginalnych, nie cytowanych!), więcej nie dam raczej rady. Krzesełka ale zarąbiste.
Wiosna u Ciebie galopuje, tyle kurcze kwiatków, że ja se ino tylko pomarzyć o takim kwieciu mogę.
Hosty takie wielkie u Ciebie. Moje nawet na zacisznym balkonie daleko w tyle za Twoimi.

Do malowania muru marsz!
galgAsia 23:12, 17 kwi 2020

Podjęłam dziś próbę zakupów niezbędnych do malowania muru. Niestety, wizja stania ponad godzinę w kolejce do wejścia była nie do przełknięcia. To już wolę w tygodniu iść zaraz po otwarciu sklepu, o 6.30 - mam nadzieję, że zdążę przed pracą...

Dziś zrobiłam oprysk RT i posiałam buraki. I tyle. Lepsze to niż nic
galgAsia 23:22, 17 kwi 2020

Zana napisał(a)

Ten sam klub odwiedzam.
Do krzesełek się cofnęłam (oryginalnych, nie cytowanych!), więcej nie dam raczej rady. Krzesełka ale zarąbiste.
Wiosna u Ciebie galopuje, tyle kurcze kwiatków, że ja se ino tylko pomarzyć o takim kwieciu mogę.
Hosty takie wielkie u Ciebie. Moje nawet na zacisznym balkonie daleko w tyle za Twoimi.

Do malowania muru marsz!
Wkurzające to jest, prawda?! Nic, trzeba twardym być Albo chociaż próbować.

Krzesełka fajne znalazłam Mam nadzieję, że leżaki też będą wygodne - też z akacji i w tym samym sklepie kupione.

Tych kwiatków to jestem spragniona strasznie, kolekcjonuję je na maxa. Hosty różnie, ale chyba wszystkie są na wierzchu.

Do malowania byliśmy dziś zwarci i gotowi, ale cóż... Się nie dało. Myślę, że w najbliższym tygodniu wrócimy do tematu.

Buziaki, Anulu
UlaB 23:44, 17 kwi 2020

Asia, a nie mozesz zamowic przez internet i pojechac tylko odebrac? Zwykle do odbiorów nie ma kolejek, przynajmniej u nas (w Casto i LM).
Magara 23:54, 17 kwi 2020

Haniu Gruszko, dziękuję, może jutro się uda przesadzić, bo mój Dział Techniczny coś słabuje z kręgosłupem, a Dział Nadzoru, z tych samych powodów, do przesadzania czegokolwiek niezdolny
Asiu-galgAsiu - no sama widzisz, że presja na malowanie muru jest - zakupy przez net, paczka w paczkomacie, relacja na żywo - kina zamknięte, naród rozrywek spragniony i wrażeń, no daj Kobito pożyć koleżankom i czymś ekscytującym (poza kwiatkami) się napaść no i ten ciemniejszy rozważ
P.S. uświadomiłam sobie, że moich green jewell chyba nie widziałam, aż mi się wierzyć nie chce, kilka miałam, dwulatków, teraz trzeci rok... no nie zasnę...