Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

Dominika11 09:03, 22 maj 2020

galgAsia napisał(a)
Domi, nauczona przykrymi doświadczeniami, nie uwierzę, jak nie zmoknę

Wiesz, Jack Reacher - mój ulubiony bohater literacki - ma takie powiedzenie: miej nadzieję na najlepsze, bądź gotowy na najgorsze. Ja to sobie przyswoiłam, bo pomaga nie zwariować
dobrze powiedziane
Anda 09:43, 22 maj 2020

Oj, za deszczem też tęsknię, byle nie ulewnym. Dzisiaj niestety musiałam podlewać. Przymrozku u mnie nie było, 15 stopni o 7mej rano
Piękne masz Jarzmianki i cienista również cudowna.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
TAR 09:47, 22 maj 2020

galgAsia napisał(a)
Wiąz jest absolutnie bezproblemowy. W tym roku po raz pierwszy go podkrzesałam. Widzę, że idzie w górę, choć na razie kwitnąca brunera jest większa Ale brunerę zaraz przytnę, bo kwiatki się już osypują i proporcje wrócą na swoje miejsce

z wiazem uważaj na przedziorki, te male dranie po cichu potrafia z kazdego liscia ogolocic. jednego roku zalatwily w dwa tygodnie sadzonke.
deszczowymaj 12:08, 22 maj 2020

Asik jakie Ty śliczności pokazujesz Róże już masz obłędne ..jak to możliwe?
Jarzmiankę też będę miała jedną

A zauważyłaś ,że u mnie wszystko co zamawiam to po 1szt albo mały badylek ? oszczędna jestem

Asik bo zamawiałam u Barcikowskiego, pierwszy raz ..cały czas czekam na paczkę
a powiedz na jakie sadzonki mogę liczyć ..ładne mają ?
greg66 12:15, 22 maj 2020

U mnie też jarzmianka claret już z pięć kwiatków ma, teraz czekam na białą i jezscze inne.
Przy okazji odnośnie szkółek z neta.
iglaki24 są bardzo niesforni, od 14.04 czekam na dostawę. Po paru obiecankach teraz od tygodnia mają zdjętą słuchawkę z widełek. Dziady do potegi. Lepiej nie brać u nich.
BylinowyRaj - pełna kultura w obsłudze.Pan po paru telefonach już sam dzwoni i jeśli czegoś nie ma to współnie zastanawiamy się co dać w zamian, telefon też odbiera nawet po 20 Paczkę dłużej jak tydzień nie będzie szła, tak zapewnia.

galgAsia 12:42, 22 maj 2020

Anda napisał(a)
Oj, za deszczem też tęsknię, byle nie ulewnym. Dzisiaj niestety musiałam podlewać. Przymrozku u mnie nie było, 15 stopni o 7mej rano
Piękne masz Jarzmianki i cienista również cudowna.
Dziękuję Ci bardzo To bardzo motywuje do dalszych działań, jak ktoś pochwali
Mam poważne podejrzenia, że u Ciebie dziś popada
galgAsia 12:48, 22 maj 2020

TAR napisał(a)

z wiazem uważaj na przedziorki, te male dranie po cichu potrafia z kazdego liscia ogolocic. jednego roku zalatwily w dwa tygodnie sadzonke.
Na szczęście maniakalnie do niego zaglądam , więc jest pełna i stała kontrola. Listki zdrowe, czyste, zero robali Dzięki za czujność
A w razie czego - mam ściągę co robić
galgAsia 12:58, 22 maj 2020

deszczowymaj napisał(a)
Asik jakie Ty śliczności pokazujesz Róże już masz obłędne ..jak to możliwe?
Jarzmiankę też będę miała jedną

A zauważyłaś ,że u mnie wszystko co zamawiam to po 1szt albo mały badylek ? oszczędna jestem

Asik bo zamawiałam u Barcikowskiego, pierwszy raz ..cały czas czekam na paczkę
a powiedz na jakie sadzonki mogę liczyć ..ładne mają ?
Podobają się? - to się bardzo cieszę

Wiesz, ja też często kupuję po 1 roślince, zwłaszcza wtedy, gdy nie jestem przekonana, czy będzie jej u mnie dobrze, albo czy mnie z nią będzie dobrze Zawsze można dokupić, albo lepiej - sobie rozmnożyć
Stamtąd zawsze miałam ładne, wyrośnięte sadzonki. Oby teraz też tak było...
galgAsia 13:00, 22 maj 2020

greg66 napisał(a)
U mnie też jarzmianka claret już z pięć kwiatków ma, teraz czekam na białą i jezscze inne.
Przy okazji odnośnie szkółek z neta.
iglaki24 są bardzo niesforni, od 14.04 czekam na dostawę. Po paru obiecankach teraz od tygodnia mają zdjętą słuchawkę z widełek. Dziady do potegi. Lepiej nie brać u nich.
BylinowyRaj - pełna kultura w obsłudze.Pan po paru telefonach już sam dzwoni i jeśli czegoś nie ma to współnie zastanawiamy się co dać w zamian, telefon też odbiera nawet po 20 Paczkę dłużej jak tydzień nie będzie szła, tak zapewnia.

Jarzmianki są ślicznymi, wdzięcznymi kwiatkami, ja je uwielbiam Kwitną całe lato i zachwycają na maxa Będzie Pan zadowolony
Gosiek33 16:22, 22 maj 2020

galgAsia napisał(a)
Parę zdjęć z wczoraj na dobry początek dnia

żylistek, ambrowiec (...) naparstnica

Przyznaj się to nowe zakupy? Powiedz, że to prawda... pliss